Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

здравейте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте

здравейтеИмам един проблем.Преди време си взех Фиат типо 1.4 моно инжекция.Бензиновата помпа не бачка.Паля я на газ,и пали добре сравнително.Но като я запаля работи на високи обороти и при подаване на газ угасва;замръзва испаритела,но незнам защо, при положение ,че оборотите варират от 1500 до 2000А после паленето става по трудно и мембраните се прецакваткак мога да предотвратя това угасване на автомобила за известно време ,без да мокря испаритела със топла вода...

Re: здравейте

Pirreli написа:
    здравейтеИмам един проблем.Преди време си взех Фиат типо 1.4 моно инжекция.Бензиновата помпа не бачка.Паля я на газ,и пали добре сравнително.Но като я запаля работи на високи обороти и при подаване на газ угасва;замръзва испаритела,но незнам защо, при положение ,че оборотите варират от 1500 до 2000А после паленето става по трудно и мембраните се прецакваткак мога да предотвратя това угасване на автомобила за известно време ,без да мокря испаритела със топла вода...
    само като го палиш на бензин да подгреее.Ама трябва да си вземеш помпа аз я взех за 60 лева от морга и съм доволен,всяко палене на бензин малко.Така е колега

Коментар

ре

а добре като седи на едно место за да загрее поне колата ;а тя угсва

Коментар

Re: ре

Pirreli написа:
        а добре като седи на едно место за да загрее поне колата ;а тя угсва
        така ще е при студени температури или скофичка топла вода и поливаш което не те съветвам докато се стопли малко колата и после я яхаш

Коментар

добре а при поливане ,както казваш ти, на испаритела при запален автомобил и при тези минусови температури няма ли да му стане нещо или де да знам...

Коментар

Pirreli написа:
            добре а при поливане ,както казваш ти, на испаритела при запален автомобил и при тези минусови температури няма ли да му стане нещо или де да знам...
            рисковете са за теб аз ти казах как трябва да е аз така го направих преди 2 години

Коментар

благодаря за съвета

Коментар

Working...
              X