благодаря за инфото, спестихте ми едно обаждане от глобул на мтел Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 това е пак трик за клиенти или объркаване. И аз останах озадачен, както оТдавна си тЪрся комби дизел пак и фиат, зарибих се. Ма уви.
Няма колега...4х4 комби търси Ауди или Шкода !!!Виж ако беше Панда може да се съгласиме,че е 4х4 !!
И що така си мислиш За тези които не знаят - Ланча Дедра SW Integrale 2.0 16V от 1995г. нагоре ,това е истинската кола с истинската трансмисия Проблема е че се намират трудно,доста са ценни
А темпра комби къде я забравихте? Колегата HF HPE май още продава трансмисията на такава П.П между другото проблема е никакъв механически да се присади от темпра на марея 4х4-то барабар с двигателя (2.0). Базата е една и съща.
Няма колега...4х4 комби търси Ауди или Шкода !!!Виж ако беше Панда може да се съгласиме,че е 4х4 !!
И що така си мислиш За тези които не знаят - Ланча Дедра SW Integrale 2.0 16V от 1995г. нагоре ,това е истинската кола с истинската трансмисия Проблема е че се намират трудно,доста са ценни
Колега,чети малко постовете и ще видиш "Що така мисля !!!" ...Колегата търси ДИЗЕЛ, 4х4....Има Фабия Скаут,Октавия Скаут все дизелови двг...Има Б9ки дизели куатро,има А4ки,А6ки комбита !!! Кажи ми някой фиат дизел комби 4х4...след 90-94 !!!
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
Fiat Punto 1.2 16v LPG
Колега,чети малко постовете и ще видиш "Що така мисля !!!" ...Колегата търси ДИЗЕЛ, 4х4....Има Фабия Скаут,Октавия Скаут все дизелови двг...Има Б9ки дизели куатро,има А4ки,А6ки комбита !!! Кажи ми някой фиат дизел комби 4х4...след 90-94 !!!
Аз цитирам твоя пост ,не какво е писал че търси колегата В него никъде не пише че става въпрос за дизел,а ако става въпрос за Панда от старите 4х4 пак си в грешка ,щото и те нямат дизели За моя най-голяма радост(и за жалост на някои колеги) италиянците са решили че 4х4 ще го монтират само с бензинови агрегати,като това е много просто обяснимо,все пак е постоянно 4х4 и доста си товари мотора(щом аз съм го усетил на 250 коня,можете да си направите сметка),то и затова няма с по-малък от 2.0 8 на Темпрата който е 113 коня,а на Ланча-та почва от 2.0 16 139 коня.За новите модели нямам инфо ,а и не се интересувам твърде понеже нещо не ми допадат като кубатура и възможности,та за тях нищо не мога да кажа
Коментар