Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Облицовка за CD радио на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Облицовка за CD радио на Фиат Браво

kolegi iskam da vi popitam dali nqkoi znae ot kade moga da si namerq oblicovka za cd-to na fiateca za6toto kato si mahnah originalnoto radio otstrani stana mn grozno a ne znam ot kade moga da si namerq takova ne6to !!! 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. "Модераторски екип на fiat-bg.org"

Обикновено ги има в монтажните центрове за Кар Аудио.Моя ми го поставиха когато си слагах Пайнера понеже иначе гаранцията му не важи, на плейъра имам в предвид.Но си е бая лев де 20-25.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

mersi mnogo kolega no se 4udq dali v tyrnovo 6te ima takuv specializiran magazin za car audio i dali mogat samo da mi prodadat takava oblicovka bez da mi slagat cd. ti ot koi magazin si vze pioneera ako ne e taina 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

От Техномаркет и за да е валидна гаранцията от 24м. трябваше да се монтира в оторизиран Кар аудио център не че сам не можех си го монтирам де а и допълнително оскъпяване за монтаж и т.н. Иначе и отделно се продават тези рамки.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

zna4i moje da si kupq samo ramkata bez da mi izvar6vat nqkakva druga usluga ot sorta na postavqne na cd i t.n. 6toto edin kolega mi be6e kazal 4e ne moje da gi nameri6 nikade tezi ramki 6toto ne se proizvejdali i sum trqbvalo da turrsq po morgite. zna4i ako otida v nqkoi takuv specializiran magazin za postavqne na car audio 6te mogat da mi prodadat samo ramka taka li ? mersi

Коментар

Oбаче си упорит, може да ти се признае! Текста с червени буквички са го написали заради теб Само отбелязвам.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

а аз сега да попитам как се махат тези пласмаси някой знае ли че аз ще правя обратното ще слагам оригиналния.Питам защото аз не съм го сменял преди.Мерси

Коментар

ами те се маахат много лесно само трябва с една отверка да го надигнеш от една страна и то само ще си излезе а за6то 6те си слагаш оригиналното радио

Коментар

Praslan написа:
                  ами те се маахат много лесно само трябва с една отверка да го надигнеш от една страна и то само ще си излезе а за6то 6те си слагаш оригиналното радио
                  така съм решил че сега имам блаупункт дет спира да свири радиото и не се наемат да го оправят.Радио касетофона (оригиналния)казват че били кучета и много носят на бой.И струват до 35 кинти има много.Няма да свалям панела на диска вече да не го откраднат и таблото ще има заоблен завършек .Та затова

Коментар

аз тая поставка си я взех за 14 лева
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
                      аз тая поставка си я взех за 14 лева
                      от каде си я взе колега?

Коментар

от един магазин в пернишкия ГУМ.
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                        X