kolegi iskam da vi popitam dali nqkoi znae ot kade moga da si namerq oblicovka za cd-to na fiateca za6toto kato si mahnah originalnoto radio otstrani stana mn grozno a ne znam ot kade moga da si namerq takova ne6to !!! 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Облицовка за CD радио на Фиат Браво
Collapse
X
-
Обикновено ги има в монтажните центрове за Кар Аудио.Моя ми го поставиха когато си слагах Пайнера понеже иначе гаранцията му не важи, на плейъра имам в предвид.Но си е бая лев де 20-25.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
mersi mnogo kolega no se 4udq dali v tyrnovo 6te ima takuv specializiran magazin za car audio i dali mogat samo da mi prodadat takava oblicovka bez da mi slagat cd. ti ot koi magazin si vze pioneera ako ne e taina 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
От Техномаркет и за да е валидна гаранцията от 24м. трябваше да се монтира в оторизиран Кар аудио център не че сам не можех си го монтирам де а и допълнително оскъпяване за монтаж и т.н. Иначе и отделно се продават тези рамки.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
zna4i moje da si kupq samo ramkata bez da mi izvar6vat nqkakva druga usluga ot sorta na postavqne na cd i t.n. 6toto edin kolega mi be6e kazal 4e ne moje da gi nameri6 nikade tezi ramki 6toto ne se proizvejdali i sum trqbvalo da turrsq po morgite. zna4i ako otida v nqkoi takuv specializiran magazin za postavqne na car audio 6te mogat da mi prodadat samo ramka taka li ? mersi
Коментар
-
Praslan написа:ами те се маахат много лесно само трябва с една отверка да го надигнеш от една страна и то само ще си излезе а за6то 6те си слагаш оригиналното радио
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар