Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не достига вода до задната чистачка ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не достига вода до задната чистачка ?

Значи няма достиг на вода/течност за чистачките до задната. Казаха ми че някакъв филтър бил проблема,но незнам. Някой ако си има на идея - моля да помогнеСтава въпрос за 2коли - Мареа W 01’ и Меган Комби 02’
    FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Виж къде ти тече вода като пускаш водата отзад!При мен беше случая, че ми тече вода някъде по задната врата. Отворих корите на задната врата и останових, че маркучето се е извадило от самата чистачка, сложих го и сега всичко е 6Успех!

Коментар

Има едно клапанче- при задната врта- на моята Темпра е под една кора на тавана- към купето точно преди задната врата- сваля се кората и тогава пак се пробва да се види откъде ще протече или дали е запушено клапанчето.Успех! :D
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

има един тройник който се намира под кората около компютъра .в неко има една гумена мембрана която с годините се прецаква и запушва тръбичката .това е на мареата. за "рендето" мога да питам колегата,но след празниците.

Коментар

Re: Не достига вода до задната чистачка ?

ancho написа:
          Значи няма достиг на вода/течност за чистачките до задната. Казаха ми че някакъв филтър бил проблема,но незнам. Някой ако си има на идея - моля да помогне
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4528&highlight=%EF%F0%FA%F1%EA%E0% EB%EA%E8http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20598&highlight=%EF%F0%FA%F1%EA%E0 %EB%EA%E8
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

КИМИ написа:
            Има едно клапанче- при задната врта- на моята Темпра е под една кора на тавана- към купето точно преди задната врата- сваля се кората и тогава пак се пробва да се види откъде ще протече или дали е запушено клапанчето.Успех! :D
            Тя и мойта на Типото не пуска вода.Тоя клапан при задната дясна врата ли е
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Благодаря на всички
              FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Working...
              X