Значи няма достиг на вода/течност за чистачките до задната. Казаха ми че някакъв филтър бил проблема,но незнам. Някой ако си има на идея - моля да помогнеСтава въпрос за 2коли - Мареа W 01’ и Меган Комби 02’
Виж къде ти тече вода като пускаш водата отзад!При мен беше случая, че ми тече вода някъде по задната врата. Отворих корите на задната врата и останових, че маркучето се е извадило от самата чистачка, сложих го и сега всичко е 6Успех!
Има едно клапанче- при задната врта- на моята Темпра е под една кора на тавана- към купето точно преди задната врата- сваля се кората и тогава пак се пробва да се види откъде ще протече или дали е запушено клапанчето.Успех! :D
има един тройник който се намира под кората около компютъра .в неко има една гумена мембрана която с годините се прецаква и запушва тръбичката .това е на мареата. за "рендето" мога да питам колегата,но след празниците.
Значи няма достиг на вода/течност за чистачките до задната. Казаха ми че някакъв филтър бил проблема,но незнам. Някой ако си има на идея - моля да помогне
Има едно клапанче- при задната врта- на моята Темпра е под една кора на тавана- към купето точно преди задната врата- сваля се кората и тогава пак се пробва да се види откъде ще протече или дали е запушено клапанчето.Успех! :D
Тя и мойта на Типото не пуска вода.Тоя клапан при задната дясна врата ли е
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар