Колеги искам да питам от какво може да е това (вече 2 пъти ми се случва), както си карам и изведнъж ми светва лампичката за инжекцията на таблото , продължавам да карам не огасва.спрях,огасих колата после запалих лампичката си огасва както трябва да е ... това трябва ли да ме претеснява ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за инжекцията , темпра (моно)
Collapse
X
-
Re: питане за инжекцията , темпра (моно)
SilenceR написа:Колеги искам да питам от какво може да е това (вече 2 пъти ми се случва), както си карам и изведнъж ми светва лампичката за инжекцията на таблото , продължавам да карам не огасва.спрях,огасих колата после запалих лампичката си огасва както трябва да е ... това трябва ли да ме претеснява ??
-
На мойта Темпра се оказа ЕЖР клапан- смених го и изгасна веднага- баси екологично мислещия компютър е моя- по- се грижи за екологията, отколко да ми пали от раз сутрин... баси и манияка! :D Не знам на моното дали има такъв ЕЖР, защото моята е пълна инжекция, но знам, че лампата може да светне и заради един от двата датчика на температурата- единия е за стрелката, а другия- за електрониката(компа) по впръскването- може и от тях да е.Успех! :D :D :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Re: питане за инжекцията , темпра (моно)
SilenceR написа:Колеги искам да питам от какво може да е това (вече 2 пъти ми се случва), както си карам и изведнъж ми светва лампичката за инжекцията на таблото , продължавам да карам не огасва.спрях,огасих колата после запалих лампичката си огасва както трябва да е ... това трябва ли да ме претеснява ??Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар