Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за инжекцията , темпра (моно)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за инжекцията , темпра (моно)

Колеги искам да питам от какво може да е това (вече 2 пъти ми се случва), както си карам и изведнъж ми светва лампичката за инжекцията на таблото , продължавам да карам не огасва.спрях,огасих колата после запалих лампичката си огасва както трябва да е ... това трябва ли да ме претеснява ??
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Re: питане за инжекцията , темпра (моно)

SilenceR написа:
    Колеги искам да питам от какво може да е това (вече 2 пъти ми се случва), както си карам и изведнъж ми светва лампичката за инжекцията на таблото , продължавам да карам не огасва.спрях,огасих колата после запалих лампичката си огасва както трябва да е ... това трябва ли да ме претеснява ??
    трябва да те притеснява и още как! засече ли разхода на гориво? ако искаш ела на 26-ти сутринта до сервиза да ти направим една диагностика да видим какво е.

Коментар

за разхода нямам си на идея . не съм го гледал.щом си казал ще дойда да видите какво става..
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

На мойта Темпра се оказа ЕЖР клапан- смених го и изгасна веднага- баси екологично мислещия компютър е моя- по- се грижи за екологията, отколко да ми пали от раз сутрин... баси и манияка! :D Не знам на моното дали има такъв ЕЖР, защото моята е пълна инжекция, но знам, че лампата може да светне и заради един от двата датчика на температурата- единия е за стрелката, а другия- за електрониката(компа) по впръскването- може и от тях да е.Успех! :D :D :D
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Re: питане за инжекцията , темпра (моно)

SilenceR написа:
          Мини и при Мозъка да погледне.
          Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
          Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Working...
          X