Купих колата-минах 7500 км/не съм я прегрявал-не е замръзвал/-след смяна на антифриз започна да меша масло с него-оказа се че главата е спукана на 8 места Една от хипотезите беше че жабарите са сипали някаква смола /за да запушат цепнатините/и новия антифриз които сипах я е отмил!! Има ли такава мощна добавка или не!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смола в двигателя!!
Collapse
X
-
dan4o написа:виждал съм да се продават добавки за запушване на пукнатини по главите ,ама не знам дали имат ефектама свалихте главата ли ?ако сте я свалили и има пукнатини търси някоя друга ,не си играй да заваряваш старата
Коментар
-
Tornado написа:Разбрах ,че колата е червена Фиат Мареа ,но дизел или бензин?
Коментар
-
Re: Смола в двигателя!!
andreigg написа:Една от хипотезите беше че жабарите са сипали някаква смола /за да запушат цепнатините/и новия антифриз които сипах я е отмил!! Има ли такава мощна добавка или не!'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
u_bo
-
Преди време имах същият проблем с Пежото.Главата е алуминиева и беше изядена от антифриза,заварихамия с аргон мисля че беше,шлайфах и вече шеста година не е мръднала.Но притеб незнам дали си заслужава всичкият този труд,по добре си вземи втора употреба.А за тези добавки съм скептично настроен,вече съм прецакал един воден радиатор с тях.Така затуших течовете че накрая смених и радиатора,не си давай парите навятъра.Зада стане готово се слага ново.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар