6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издръжливост на двигателите
Collapse
X
-
spirit76 написа:Да ви имам проблемите с200 редовно и иска още .Кво ги жалите коли колкото щеш кво ги мъчите на ниски обороти само газThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ами на 160 бравото също е на 5000 почти. карал съм продължително, но все пак малко са местата, където може да се кара 160 без да паднеш, така че с леки почивки може да се каже цялата магистрала хемус я вземах редовно с 160...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sim4ata написа:Колкото повече, толкова повече! -...ремонити като я юркаш! еми най-много да смениш след време сегменти, лагери, клапани, гарнирури...зависи на колко километри е колата. За да си рацер, се изкат рацерски части!Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:sim4ata написа:Колкото повече, толкова повече! -...ремонити като я юркаш! еми най-много да смениш след време сегменти, лагери, клапани, гарнирури...зависи на колко километри е колата. За да си рацер, се изкат рацерски части!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:6ma7ka7a написа:sim4ata написа:Колкото повече, толкова повече! -...ремонити като я юркаш! еми най-много да смениш след време сегменти, лагери, клапани, гарнирури...зависи на колко километри е колата. За да си рацер, се изкат рацерски части!Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
alvanovo написа:jenshen73 написа:На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:alvanovo написа:jenshen73 написа:На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:jenshen73 написа:alvanovo написа:jenshen73 написа:На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Какви са тези вибрации така и не разбрах. При мен на 160км./ч. колата е в много добра кондиция и няма вибрации , явно при колегата има някакъв проблем с ходовата част.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
И при мен е така, но колегата сигурно има предвид, че при тези високи скорости все пак психическото натоварване е доста голямо, че да се поддържа продължително такова темпо. Оттам и по-големите вибрации - един вид, шум в ушите - направо ми се къса сърцето, дето има една приказка... :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар