Такъв проблем може да възникне при каране на газ и особено ако не е добре настроена. Един познат си стопи буталата при изкачване на голямо нанагорнище с пълна газ. Каза че карал с 220. Така че внимателно с газта... Един колега пък си счупил биелата при пълна газ на магистралата. Верно че и двете не са фиат, а тойота и рено , но ... все пак по-леко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Издръжливост на двигателите
Collapse
X
-
stanleyhacker написа:Такъв проблем може да възникне при каране на газ и особено ако не е добре настроена. Един познат си стопи буталата при изкачване на голямо нанагорнище с пълна газ. Каза че карал с 220. Така че внимателно с газта... Един колега пък си счупил биелата при пълна газ на магистралата. Верно че и двете не са фиат, а тойота и рено , но ... все пак по-леко.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
stanleyhacker написа:Такъв проблем може да възникне при каране на газ и особено ако не е добре настроена. Един познат си стопи буталата при изкачване на голямо нанагорнище с пълна газ. Каза че карал с 220. Така че внимателно с газта... Един колега пък си счупил биелата при пълна газ на магистралата. Верно че и двете не са фиат, а тойота и рено , но ... все пак по-леко.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
навремето има вартбург - четиритактовтакова яко каране не съм правил никогавинаги на максимуми оборотите често над 5000лятото след продължително каране със 140 като пусна на празен ход и лампата на маслото примигваше от прегряванекато покарам малко по леко и се охлаждаше и не светвашено на мотора така и нищо не му стана докато го прадампроблеми имаше на други местано го карах точно 18 годиниФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Dikata_BG написа:Карай както изскаш но не забрававяи както е писал един колега форумец в подписа си "Н е важно колко имаш под капака, а колко имаш в главата "Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
alvanovo написа:навремето има вартбург - четиритактовтакова яко каране не съм правил никогавинаги на максимуми оборотите често над 5000лятото след продължително каране със 140 като пусна на празен ход и лампата на маслото примигваше от прегряванекато покарам малко по леко и се охлаждаше и не светвашено на мотора така и нищо не му стана докато го прадампроблеми имаше на други местано го карах точно 18 годиниФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Голямо нанагорнище... имах предвид по-скоро продължително. Това от Девня за Варна. За 220 не съм сигурен, защото не съм бил с него, но за буталата съм сигурен Ако я е настройвал за по-икономично и е дошла леко бедна сместа, то вероятно са прегрели буталата. Колата е Селика с вдигащите фарове 1,6 16В. Реното е на един бивш колега, 19-ка 2,0 16В , Карал до ламарината и резултатът бил един цилиндър за ремонт, не знам какво точно.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Dikata_BG написа:stanleyhacker написа:Такъв проблем може да възникне при каране на газ и особено ако не е добре настроена. Един познат си стопи буталата при изкачване на голямо нанагорнище с пълна газ. Каза че карал с 220. Така че внимателно с газта... Един колега пък си счупил биелата при пълна газ на магистралата. Верно че и двете не са фиат, а тойота и рено , но ... все пак по-леко.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:stanleyhacker написа:Такъв проблем може да възникне при каране на газ и особено ако не е добре настроена. Един познат си стопи буталата при изкачване на голямо нанагорнище с пълна газ. Каза че карал с 220. Така че внимателно с газта... Един колега пък си счупил биелата при пълна газ на магистралата. Верно че и двете не са фиат, а тойота и рено , но ... все пак по-леко.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
jenshen73 написа:На двигателите произвеждани от FIAT най-добре им се отразява престоят в гараж. По възможност - на 0 оборота.Ей, като почнат малоумните въпроси и ... после що форума бил пълен с малкоумни отговори... Аз лично не виждам човек дето ще кара продължително каквато и да е кола над 5000 оборота - тя главата бръмва (на водача, не двигателя му е през колекторите)...Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар