Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антирадар MARUHAMA JH601

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Антирадар MARUHAMA JH601

Здравейте Фиатаджйии,Близо 10 месеца не съм се появявал във Форума, поне теми не съм пускал. Нямал съм проблеми с Фиата и го пожелавам на всеки. Пускам тема без да съм ползвал търсачкта, ако трябва, насочете ме към нещо писано.От месец май ползвам антирадар Cobra........-ниско ниво. За 8 месеца, 5 пъти ме е спасявал. Купих антирадар MARUHAMA JH601 на приятел живеещ в Германия, но изобщо не го погледнах, изпратих му го и тая вечер (след 3 месеца) ми обявява, че хваща всичко друго, но ченгета не. Малко се съмнявам в тая констатация!? Толкова да е напред Полицията в Германия? Знам ли? Моля, ако някой от Вас ползва тоя модел антирадар, да даде мнение. Ще бъда благодарен.Май не беше тема за тоя раздел, ако трябва, Модераторите да я преместят
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

виж първо какви честоти засича и в германия радарите как работяттова може би е проблема
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Не ги засича да знаеш поради причината че германците са на оптика.А оптиката не можеш да я засечеш.И сърбите са тъй

Коментар

lubomm написа:
        Не ги засича да знаеш поради причината че германците са на оптика.А оптиката не можеш да я засечеш.И сърбите са тъй
        Хъм... какво ще рече "оптика"? Лазер, или нещо друго?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Инфраред- вчера го даваха в "Ловци на митове"

Коментар

ilkoD написа:
            Инфраред- вчера го даваха в "Ловци на митове"
            Че те, какво общо имат с Германия не мога да разбера? :D А инфраред... не съм много запознат, ни ми се струва, че няма, как да се работи на по-дълго разстояние, виж с лазера вече е друго.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
            X