Поизчистих вчера снега, подкарах майсторски из града , позавъртях се край пазара , там спирах, после си запалих като момченце, покарах още малко и след като си изгасих на друго място машинката /фиат типо 1.4 моноинжекция/ след час опитвам да паля-ядец ! Все едно няма стартер ! Нито чатка, нито върти , сякаш не въртя ключа към него. Да беше бендикс, нямаше да загине отведнъж?! Да бяха четки, не знам , но мисля че и те щяха да припалват сегиз-тогиз... Кои клеми на стартера се свързваха напряко с нещо метално, та да видя дали е изправен и ще завърти? Може да не отива ток някакъв към него... Има ли предпазител ,нещо си, което да е изгоряло? Иначе на забутване си запали мъжката, без проблеми. Къде във Варна има спец по стартери на фиата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартера се предаде нещо !
Collapse
X
-
А при мен вече на тази температура стартера ми върти едвам едвам!Даже след 3-4 завъртаня за момент спря и пак продължи!А и паля на газ (все още не съм оправил бензиновата помпа).Добре че колата е "ток" и запали!Акумулатора е нов е поне е на 10 месеца и е добърАз какво да правя?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:А при мен вече на тази температура стартера ми върти едвам едвам!Даже след 3-4 завъртаня за момент спря и пак продължи!А и паля на газ (все още не съм оправил бензиновата помпа).Добре че колата е "ток" и запали!Акумулатора е нов е поне е на 10 месеца и е добърАз какво да правя?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
BO написа:А при мен вече на тази температура стартера ми върти едвам едвам!Даже след 3-4 завъртаня за момент спря и пак продължи!А и паля на газ (все още не съм оправил бензиновата помпа).Добре че колата е "ток" и запали!Акумулатора е нов е поне е на 10 месеца и е добърАз какво да правя?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар