Ето ги дават ми ги на супер добра оферта и да съм сигурен , че нема да има проблеми , питам за всеки случай. Дали няма да опира в калника при пълен ляв или пълен десен
Ау много са готини тея BBS-класика! Много важно е това,за което ти каза vsd,т.е. дали стават за Фиат...щото това на снимката мисля ,че е голфче трето поколение!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Ми купи ги за 40лв и след това ги продай на някой за 2 пъти повече и си купи джанти за Бравото... Голфове колкото щеш... и все с лети джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Ето ги дават ми ги на супер добра оферта и да съм сигурен , че нема да има проблеми , питам за всеки случай. Дали няма да опира в калника при пълен ляв или пълен десен
Колега,много нископрофилни са тези гуми.Не са за нашите пътища.Представяш ли си какво ще стане ако влезеш в някоя дупка с остри ръбове с по голяма скорост.Язък за хубавите джанти.Скоро видях една подобна,направо сцепена и се мъчиха да я заваряват.Толкова ще е джанта след заваряване.Остави това,но се нарушава комплекта след подобен инцедент.
Първо тая джанта е супер стар модел , и незнам какво ви харесва толкова (лично мнение) а и незнам аз съм с 195/50/15-ки и освен че друса повече други ядове съм нямал.Ама Мишелина влезне ли в локва не гоня колата по пътя. А относно тия джантоци земи сабери поечко пари и си купи оригиналните за Браво ГТ поне стоят красивоооооо запомнете Браво/Брава не е ГоооУУУЛф 3/5 врати !!!!!
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар