Здравейте колеги. Имам Фиат Браво 1,9 JTD 1999 г. и искам да разбера дали трябва да имам на таблото лампичка за индикация при отворени врати. Според книжката която имам на италиански трябва да има, но пък не ми свети. Как е при вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа на таблото
Collapse
X
-
Фиат Брава/о Мареа и други имат различни класове на комфорт (който и аз скоро научих) става въпрос за SX,ILXHGT и вероятно други който са си с различно оборудване вътре може би от там идва и проблема с вратите но за колана на другия колега предполагам че ще е диодаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
КИМИ написа:Аз имам Темпра HGT 96- ta и ми светят всичките- това, че ви мързи да си свалите таблото и да смените 5- крушки си е друг проблем- не за форума! :D :D :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
КИМИ написа:Аз имам Темпра HGT 96- ta и ми светят всичките- това, че ви мързи да си свалите таблото и да смените 5- крушки си е друг проблем- не за форума! :D :D :D
Коментар
-
Просто колегата си мисли че като кара темпра с дигитално тобло и е бог и ние сме имали пак с дигитално табло пак всичко светеше и да темпрата е с крушки но нашите браво/а мареа и т.н са с крушки само за осветяването при теб е по поразличен начин ако ти е интересно прочети в другите теми.При нас помагателните прибори са с диоди.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Индикация за отворени врати имат версиите HSX, ELX, и ХГТ. Браво HGT на което не работи индикацията за отворена врата - има някаква повреда значи. Индикация за заключен предпазен колан няма в Брава/о.Трета букса в таблото на Брава/о JTD няма. Свалянето и ръчкането по таблото няма да доведе до нищо, защото липсва ето този кабел в окабеляването:
Коментар
-
Moето е ГТ, 97 и на таблото има лампа за коланите. Един ден специално гледах какво има, което никога не е светвало. Е, може и да греша, но.... иконата е същата, както при други коли.Това, че не светят не ме бърка, важно е каквото трябва да работи както трябва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Moето е ГТ, 97 и на таблото има лампа за коланите. Един ден специално гледах какво има, което никога не е светвало. Е, може и да греша, но.... иконата е същата, както при други коли.Това, че не светят не ме бърка, важно е каквото трябва да работи както трябва.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар