Здравейте,От няколко месеца имам проблеми с крушките на фаровете, които започнаха да горят доста често (на 3-4 седмици). Ту лявата, ту дясната, а даже и двете изгоряха веднъж. Имате ли идея какво може да се случва?Между другото от август имам газова уредба и сякаш оттогава започнаха проблемите с токовете. За две години пунтото не беше правило проблеми, но от август (след слагането на Ловато-то) за 4 месеца последователно се наложи смяна на бобина, 3-4 крушки, кабел за свещ, както и смяна на новите оригинални свещи!Пунто S55/1996.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честа смяна на крушки (фарове)
Collapse
X
-
Имам подобен проблем, само че с дизелово Пунто(МК2). Зареждане - супер! Крушки - възможно най-качествените. Мине се не мине ден, два - я габарит, я къса светлина, все нещо изгаря. Още не съм решил проблема. Ще следя темата, ако установиш причината при теб. Оправя ли нещата, ще пиша какво е било.
Коментар
-
Rokambol написа:Имам подобен проблем, само че с дизелово Пунто(МК2). Зареждане - супер! Крушки - възможно най-качествените. Мине се не мине ден, два - я габарит, я къса светлина, все нещо изгаря. Още не съм решил проблема. Ще следя темата, ако установиш причината при теб. Оправя ли нещата, ще пиша какво е било.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Rokambol написа:Имам подобен проблем, само че с дизелово Пунто(МК2). Зареждане - супер! Крушки - възможно най-качествените. Мине се не мине ден, два - я габарит, я къса светлина, все нещо изгаря. Още не съм решил проблема. Ще следя темата, ако установиш причината при теб. Оправя ли нещата, ще пиша какво е било.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар