Здравейте, колеги!Разтърсих се из форума и донякъде подозренията ми, че имам проблем с бендикса се потвърдиха, но не намерих категоричен отговор на всичките си въпроси, така че да попитам.Симптомът, който се появи тази сутрин при опит да запаля е следният: Високо виене и отказ да развърти двигателя. Това се случи два пъти. На третия (тъкмо бях вдигнал капака да гледам какво става, а приятелката ми подаваше контакт), колата запали безпроблемно. (После бях обвинен, че трябвало правилната ръка да пипне, че да запали
)На пръв прочит, ясно, че е нещо по запалването и след кратко четене тук, стигнах до извода, че най-вероятно бендикса е тръгнал да си ходи.Въпросите са ми следните:Какви пари струва това нещо и къде да го търся, че из нета не намирам?Бързо ли дава фира окончателно или разполагам с някакво време, през което ще мога да си карам, докато си реша проблема? (Все пак, празници се задават и нямам желание колата ми де е в сервиза, точно когато най-много ще ми трябва)Възможно ли е проблемът да е някъде другаде?Благодаря предварително!
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар