За колегата денислав. имаше една тема за това клапанче тази седмица беше пусната в същия раздел, там имаше и снимки да видиш какво представлява клапанчето. Аз имам въпрос относно колко силно пръска задната дюза при браво. На мен ми хвърля малко под средата на задното стъкло. Според мен е недостатъчно, възможно е и при мен нещо да не е наред( относно клапан или помпичка на задното стъкло) гледах че самата пръскалка не може да се регулира, така че явно е въпрос на налягане. Кажете при вас как е ? до каде хвърля течност на задното стъкло?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскачка за задно стъкло
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:За колегата денислав. имаше една тема за това клапанче тази седмица беше пусната в същия раздел, там имаше и снимки да видиш какво представлява клапанчето. Аз имам въпрос относно колко силно пръска задната дюза при браво. На мен ми хвърля малко под средата на задното стъкло. Според мен е недостатъчно, възможно е и при мен нещо да не е наред( относно клапан или помпичка на задното стъкло) гледах че самата пръскалка не може да се регулира, така че явно е въпрос на налягане. Кажете при вас как е ? до каде хвърля течност на задното стъкло?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар