Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стоповете на мерея комби - идея как да станат кристални??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стоповете на мерея комби - идея как да станат кристални??

някой разглобявал ли е въпросните стопове, ако е разглобявал и има снимки нека ги качи.Интересува ме и някой ако има идея стоповете да станат кристални някакви варианти.И разделят ли се стъклата (пласмасите цветните)от стопа или не .Моля за идеи как мога да си направя кристални стопове

Попринцип съм виждал кристален стоп на мареа (комби само в интернет) в тази тема колега има идея но още не я е пробвал а си е и малко рисково ето ти и темичката http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35122 тои вече си е направил плафона ако ти се рискува да правиш снимки колега че и аз имам мерак за бравата ама нямам излишни пари за стопове.
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Защо ти е да се занимаваш с глупости? Сигурен съм, че стоповете ти светят достатъчно добре, за да мжве тоз зад теб да разбере, че ти спираш! Това им е функцията!

Коментар

Dikata_BG написа:
        Попринцип съм виждал кристален стоп на мареа (комби само в интернет) в тази тема колега има идея но още не я е пробвал а си е и малко рисково ето ти и темичката http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35122 тои вече си е направил плафона ако ти се рискува да правиш снимки колега че и аз имам мерак за бравата ама нямам излишни пари за стопове.
        видях тази тема ама ако не си прочел става въпрос за БРАВО което няма нищо общо в стоповете на марея уикенд.Ако някой може и малко да ме насочи моля да ми помогне,защото ми е малко трудно свалянето на стоповете поради факта че колегата ролин е направил едни прекрасни колони закачени отвътре.

Коментар

Любчо ако беше зачел става въпрос за диодчета вътре е описано как става какви са начините на закрепяне затова ти бутнах нея те и на бравата нямат нищо общо с на бравото ама... може някои ден да се сдобие с диоди
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
          X