Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер на акомулатор (поставка за акомулатор)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размер на акомулатор (поставка за акомулатор)

колеги много спешно ми трябва размера на поставката за акомулатор (колко най голям акомулатор може да се постави безпроблемно) на FIAT Marea Weekend 1.6 16v 97-a годиначе трябва да поръчам до 1 час акомулатор а незнам размера дали ще стане ... а в момента колата не е при мен и нямам възможност да погледна какъв е размера ...много ще съм благодарен на отзовалите се
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Старият ми акумулатор, който свалих оттам, беше 72 амперчаса, но по принцип мястото пасва идеално за 50 амперчасов, като размери не знам какво е точно.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Дали Мареята 1.6 има същият акУмулатор както на Браво 1.6? Не ми се слиза след 5-6-та бира до колата да проверя колко точно е капацитета на моята батерия, но беше нещо от сорта н.а 50-56 Ah

Коментар

Humppa написа:
        Дали Мареята 1.6 има същият акУмулатор както на Браво 1.6? Не ми се слиза след 5-6-та бира до колата да проверя колко точно е капацитета на моята батерия, но беше нещо от сорта н.а 50-56 Ah
        Повече от 5-6 бири ама отговарям.Акумулатор до 27 см. дължина се събира без пластмасовата тава.Малко е зор монтажа ама влиза.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

добре де акумулатор било :D това жавотно :P объркал съм правописа малко ...мерси за отговорите ... аз днеска мерих мойта поставка защото си взех колата .. и ми се струва че ще да е 27.5 ? на дължина и 17.5 на ширина ? май така мерих
          Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Working...
          X