колеги много спешно ми трябва размера на поставката за акомулатор (колко най голям акомулатор може да се постави безпроблемно) на FIAT Marea Weekend 1.6 16v 97-a годиначе трябва да поръчам до 1 час акомулатор а незнам размера дали ще стане ... а в момента колата не е при мен и нямам възможност да погледна какъв е размера ...много ще съм благодарен на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на акомулатор (поставка за акомулатор)
Collapse
X
-
Humppa
Дали Мареята 1.6 има същият акУмулатор както на Браво 1.6? Не ми се слиза след 5-6-та бира до колата да проверя колко точно е капацитета на моята батерия, но беше нещо от сорта н.а 50-56 Ah
Коментар
-
Humppa написа:Дали Мареята 1.6 има същият акУмулатор както на Браво 1.6? Не ми се слиза след 5-6-та бира до колата да проверя колко точно е капацитета на моята батерия, но беше нещо от сорта н.а 50-56 AhFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
добре де акумулатор било :D това жавотно :P объркал съм правописа малко ...мерси за отговорите ... аз днеска мерих мойта поставка защото си взех колата .. и ми се струва че ще да е 27.5 ? на дължина и 17.5 на ширина ? май така мерихFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар