Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос-затопляне на купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос-затопляне на купето

Колеги на какъв прицип действа това нещо при студен двигател да грее топло още в началото. С някъкви реотани ли става които черпят енегрия от акумулатора. Че в тоя студ.

И каква е разликата между климатроник и термотроник

Коментар

Преди време гледах по телевизията за устройства да предварително затопляне на купето и мотора ... командват се дстанцонно ... даже по телефона. Работеха на прнцпа на бензнова/нафтова горелка. Но цената им бе някаква фантастика от порядъка на 1к евро ... Иначе ако се разтърсиш из нета няма начин да не намериш / www.google.com /
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Deyan Marinov написа:
        И каква е разликата между климатроник и термотроник
        Разликата е че ако термото имаше охлаждане щеше да е климатроник

Коментар

Има едни бензинови печки от ЗАЗ - аз лично много сериозно обмислям дали мога да си сложа една такава...
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Абе пичове не знам за вас ама на мен ми се ще да си намеря устройство за затопляне на предното стъкло. Щото по някога има лед, нещо сето се лепи по краищата например. Ако знаете къде и колко?А за това....може би портативно калориферче на 12в?
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
              Абе пичове не знам за вас ама на мен ми се ще да си намеря устройство за затопляне на предното стъкло. Щото по някога има лед, нещо сето се лепи по краищата например. Ако знаете къде и колко?А за това....може би портативно калориферче на 12в?
              Нещо такова ли ?
              DEYAN IYI написа:
              Явно има и такива чудесии, за каквито питаше Steven и то за... 22 лв.http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/eshop3/phps/addord.php&get_vars=1398064&get_keys=myid
              но го няма в наличност..., а и незнам колко ще върши работа..., ако има колеги с опит да казват

Коментар

Ей това е много тарикатско,само за стъклото ли е или би могло да върши работа да затопли малко поне цялото купе.

Коментар

Working...
                X