Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със скоростите

Няколко пъти вече търся мнения,надявам се този път някой компетентен колега да помогне Много ме е наболяла тази тема,от доста време и сега опасенията ми станаха още по-големи.Първото което ме притесни бе че трудно влизат някои скорости,както понякога ниските ,така и високите предавки.Проверих маслото оказа се че е малко.Долях още(не помня какво точно беше,но беше дифернциално,това което имах в наличност) от тогава,взеха по-добре да влизат,но ето че проблема е отново на лице.И най вече на втора буквално трябва да приложиш сила за да влезе незнам наистина това ме стресна,какви ли не мисли ми минават през главата..дано не е най-лошото другото,което мислих че може би влияе на това е малко прокъсаната мембрана на жилото на съединителя,който малко заяжда и все по-твърд ход има.Незнам дали в него не е проблема,но наистина незнам какво да я правя Нека които може да помогне със съвет или евентуално къде да е закарам да е погледнат,
    Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
    ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Според мен ти е износен феродо-диска.Аз скоро сменях и педала ми омекна значително.Така,че колкото по-твърд става педала ......явно е износен.Но това немога да кажа със сигурност.Успех все пак
    COUPE 1.8 16V
    Volvo XC90 T6

Коментар

Ако на място при загасен двигател скоростите влизат лесно, проблемът е в съединителя, не отделя докрай.
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
        Ако на място при загасен двигател скоростите влизат лесно, проблемът е в съединителя, не отделя докрай.
        без промяна и при загасен двигател пак си влизат трудно,особенно втора,такива ядове просто незнам.. като се опpави малко времето трябва явно в сервиз да е карам идеи за добри майстори или сервизи в региона
        Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
        ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

ако ти прави тези проблеми откакто се позастуди е напълно възможно да е от маслото. Дават го да е 75W/80 и ако е друго както е при мен аз налях 80W/90 щото тогава незнаех какво точно да е и един продавач ми го препоръча. А сега като е студено докато загрее, като превключвам го благославям)))
          PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Working...
          X