Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли за какво е тази лампа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли за какво е тази лампа?

Re: Някой знае ли за какво е тази лампа?

naskobg написа:
    май нямаш масълце на двигателя

Коментар

Да поясня:Лампата е от моето браво и светва само като дам на контакт и после си угасва.Работата е там, че при колегата не свети, диода е проверен и презапоен, но не свети.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

lubomm написа:
        naskobg написа:
        Колега, лампата за маслото е под тази и малко в дясно и е обузначена с една масльонка.

Коментар

naskobg написа:
          lubomm написа:
          naskobg написа:
          Колега, лампата за маслото е под тази и малко в дясно и е обузначена с една масльонка.
          ха ха ха маслионката е когато нямаш налягане на маслото , атази е само датчик за ниво в двигателя.Ако имаш масло значи датчика на щеката ти се е преебал

Коментар

Колега не четеш темата. emzo е описал, аз ще повторя. При даване на контакт святкат всички лампи, след малко гаснат. Тази НЕ СВЯТКА.

Коментар

опа не съм прочел правилноа отговора е че тази лампа е за това дет писах а колегата му може да е изолирана или да я няма като екстра в колата му .Нека да сверят колите отпреде например щеката за маслото там е разликата мисля

Коментар

Е, то лампата за нивото или налягането на маслото е най-важната лампа на таблото, така че не може да става дума за екстра, а е просто задължителна, друг е въпросът защо не свети.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                  Е, то лампата за нивото или налягането на маслото е най-важната лампа на таблото, така че не може да става дума за екстра, а е просто задължителна, друг е въпросът защо не свети.
                  ти май не правиш разлика между двете лампи

Коментар

Има я лампата на таблото. Днес го разглобих цялото. То по-точно е светодиод а не лампа.

Коментар

lubomm написа:
                      sugarboy написа:
                      ти май не правиш разлика между двете лампи
                      Не знам дали ще ти е приятна разликата, която ще направиш при повреден двигател от липса на масло, или от ниско налягане, ама карай - да върви приказката.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Това, че не ти свети определена индикация по таблото не означава, че е прецакана, или имаш неработещ датчик! Просто едни и същи табла се използват за различни модефикации! И аз имам идикация за незакопчан колан и за натисната спирачка, но при SX оборудването на купето не действат!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да де, но и двете коли за GT, а неговата е с 1 година по-нова, а моята я има.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Да де, но и двете коли за GT, а неговата е с 1 година по-нова, а моята я има.
                            Еми сори... аз не съм Ванга и да мятам боб на, кой, каква е колата! :D Просто споделям, ако някой се чуди, защо не му свети по-странна лампа по таблото да знае... :D Между другото в pdf файловете със сервизното въководство много точно е описано кои лампи действат в оборудването на определен модел... Някой, ако се интересува, да порови.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Благодаря колега, сега ще се пробвам.

Коментар

Working...
                              X