Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на лампа в таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на лампа в таблото

Колеги, днес случайно забелязах, че като дам на контакт не ми светва лампата за маслото. Намирам го за сериозен проблем, защото ако нещо стане с налягането на маслото както си карам и горя. Търсих някаде тема, която да описва, как се сваля таблото и как се сменя лампата, но не намерих. Има един pdf в dowload секцията, но нещо не ми става ясно. Някой ако го е правил, ще му бъда благодарен ако сподели опита си.

ами колега трябва ти имбусен ключ 6мм. отвертка кръстата еееееееее гледам че си кършаклия ...... може да ти покажа така и така сме от една махала
    Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Благодаря колега, но проблема е че сега не съм във Филибето. Иначе на драго сърце бих приел съветите ти. Какво се отвива и как се сваля? Някакви снимки?

Коментар

ако имаш скайп да ти обясна

Коментар

Искам да благодаря на колегата moraliyski, който на скайп ми даде доста подробна информация как да си реша проблема. За разлика от някои, които пускат само празни постове по темите, човека беше така добър да ми опише какво да правя в детайли.

Коментар

А ти като си така добър защо не направи по няколко снимки и детайлно обяснение, за да помогнеш и на нас??? На твое място сам бих си изтрил темата, защото само заема място по форума...излишно при това!
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ами може и да се направи подробно обяснение със снимки това е добра идея!

Коментар

crush написа:
                А ти като си така добър защо не направи по няколко снимки и детайлно обяснение, за да помогнеш и на нас??? На твое място сам бих си изтрил темата, защото само заема място по форума...излишно при това!
                А откъде знаеш, че няма да има снимков материал ? Ок, ще сложим и ще изтрием темата
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

crush написа:
                  Колкото до снимките - да мога да направя и да кача. Не виждам обаче какъв е проблема с темата ми и защо толкова ти пречи колега? Имам проблем, писах за него и се намери човек да помогне.

Коментар

naskobg написа:
                    crush написа:
                    Колкото до снимките - да мога да направя и да кача. Не виждам обаче какъв е проблема с темата ми и защо толкова ти пречи колега? Имам проблем, писах за него и се намери човек да помогне.
                    айде чакам снимки скоро колегаи приятно разглобяване че и аз ще го правя скоро

Коментар

Ами колегата crush да обърне внимание кога е пусната темата!И все пак е необходимо време че да се направи това което иска!

Коментар

Процедурата е изпълнена успешно. Има доста снимков материал. По-късно ще пусна нова тема. Нещо като ръководство.

Коментар

Ето го и готовото ръководствоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...99a6968#360435

Коментар

Working...
                          X