Здравейте фиат маниаци. Имам с мойто браво още един проблем(поредния) - когато минавам през дупки или неравности предницата ще ми се откачи. Удря "като на железо", като завивам на ляво имам чувството, че задницата ще ме изпревари, а на дясно не е така. Ако някой предполага от какво може да е ще съм му благодарен ако го сподели с мен. И още един проблем - има един датчик - жълт за температура е (предполагам че подава информация н а компютъра за температурата и определя колко гориво да впръсква). Като го разкача сутрин пали перфектно, но закачен ли е просто нема палене-е-е на студено. Като загрее няма проблеми. Дали това е от датчика или компютъра е натрупал грешки?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
невероятни удари в предницата на Браво
Collapse
X
-
Re: невероятни удари в предницата на Браво
Мирослав написа:Здравейте фиат маниаци. Имам с мойто браво още един проблем(поредния) - когато минавам през дупки или неравности предницата ще ми се откачи. Удря "като на железо", като завивам на ляво имам чувството, че задницата ще ме изпревари, а на дясно не е така. Ако някой предполага от какво може да е ще съм му благодарен ако го сподели с мен. И още един проблем - има един датчик - жълт за температура е (предполагам че подава информация н а компютъра за температурата и определя колко гориво да впръсква). Като го разкача сутрин пали перфектно, но закачен ли е просто нема палене-е-е на студено. Като загрее няма проблеми. Дали това е от датчика или компютъра е натрупал грешки?????Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Здравейте фиат маниаци. Имам с мойто браво още един проблем(поредния) - когато минавам през дупки или неравности предницата ще ми се откачи. Удря "като на железо", като завивам на ляво имам чувството, че задницата ще ме изпревари, а на дясно не е така. Ако някой предполага от какво може да е ще съм му благодарен ако го сподели с мен. И още един проблем - има един датчик - жълт за температура е (предполагам че подава информация н а компютъра за температурата и определя колко гориво да впръсква). Като го разкача сутрин пали перфектно, но закачен ли е просто нема палене-е-е на студено. Като загрее няма проблеми. Дали това е от датчика или компютъра е натрупал грешки?????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар