Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко може да се настъпва Мареа 1,8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: колко може ад се настъпва Мареа 1,8

alvanovo написа:
    колко може да се настъпва Мареа 1,8?примерно на магистралата като залепя 180 и си карам така докато свършида не стане проблемколегите от форема на Алфа пишат, че като настъпели вдигателя 2,0 ТС и често блокиралтова случва ли се при този моторвие как карате
    Като разстояние колко караш с тази скорост?Имай в предвид ,че разхода на масло ще ти се вдигне драстично както и износването на всичко по автомобила.За този двигател поддържането на 3500-4000 об/мин. не са проблем ,но повече от това му скъсява живота.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: колко може ад се настъпва Мареа 1,8

Tornado написа:
      alvanovo написа:
      колко може да се настъпва Мареа 1,8?примерно на магистралата като залепя 180 и си карам така докато свършида не стане проблемколегите от форема на Алфа пишат, че като настъпели вдигателя 2,0 ТС и често блокиралтова случва ли се при този моторвие как карате
      Като разстояние колко караш с тази скорост.Имай в предвид ,че разхода на масло ще ти се вдигне драстично както и износването на всичко по автомобила.За този двигател поддържането на 3500-4000 об/мин. не са проблем ,но повече от това му скъсява живота.
      около 60-70км продължителностзащо да скъсява живота му?какво толкова става?
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

По-високи обороти повече път за буталото,повече триене за буталните пръстени в цилиндъра.Защо двутатктовите ДВГ имат по къс живот ами точно заради тези обороти.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          По-високи обороти повече път за буталото,повече триене за буталните пръстени в цилиндъра.Защо двутатктовите ДВГ имат по къс живот ами точно заради тези обороти.
          това за повечето път на буталото не е вярноако мина 1км на пета скорост с 200км/чи също 1км на пета с 50км/чкога буталото ще измине повече път и кога по-малко?
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

добре де , по-висока линейна скорост на буталото.а смазването е със същия лубрикант --> повишено износване

Коментар

Наистина -> в духа на поста на Оги -> трийте я тази малоумна тема!Аз като имам и прахосмукачка, и мискер с регулиране на оборотите - с какви обороти да обирам прахоляка от пода и да разбивам яйца за кекс?

Коментар

Най-колкото му е ъкъла с толкова ще кара.Аз казвам Дай им на хората хубави коли и няма смисъл от войни.Малко може да звучи тъпо но според мен е вярно.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

alvanovo написа:
                  ogi28b написа:
                  ДА Е=А И МАЛОУМНАТА ТЕМА !!! КАК МОЖЕ ДА ИМА ТЕМА ЗА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ?!? КАТО ТЕ ИЗПРЕВАРВАТ - КАКВО ? БЪРКА ТИ В ЗДРАВЕТО ЛИ ???? ДРУГИЯ ПЪК ГО НАСЪРЧАВА..... "Давай смело, само следи температурата.." ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИЦИ, ЗАЯВЯВАМ ГО НАЙ-ОТГОВОРНО! (Предварително съм съгласен с всички мерки от мод. екип към мен. Благодаря. )
                  аз докато карам с висока скорост и си мисля дали гумите ще издържат, зимните са ми Т и са до 190мисля си как върви смазването на моторадали масления клин се задържа, дали не прекъсва филма по цилиндритеи товано като виждам как се засилват разни БМВ, Мерцедес, Ауди и аз си настъпвам достаказваха ми в началото, че фиат не издържали, но не е таказапазената кола е много добра като конструкция и издържливаотчитам, че фиат с тази конструкция са направили един евтин, елементарен и издържил автомобилс евтина поддръжка и добри показателиудоволствие е да караш такава кола с мощен мотор
                  Ти му говориш,оно рупа ли рупа...Заради такива индивиди,не само с Фиат,а и с всякакви други марки,има толкова сакатлъци по пътищата!Накъде отиваме,бе,хора?!?
                  Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Отиваме към обратен прираст на популацията. Всеки ден статистиката на труповете по пътищата расте. Това щото разбираш ли 180км/час са "скромна" скорост за Фиат Мареа 1.8...А аз при 120 си мисля, че карам супер бързо, баси... Ей, търговищкия малоумник - не се вясвай във Варна да трепеш хора - седи си на село!!!
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                    X