Здравейте,Малко гадничък първи пост, но случват се и такива неща...Накратко:Колата ми пострада, при взривяване на паркиран до мен автомобил. След над 6м. мотаене, застрахователите признаха тотална щета /70%/. Взех си я преди седмица от сервиза, говорих с няколко морги, но най-щедрите ми предложиха 1000 лв. Салонът е перфектен, климатика работи, СД-то също, даже и акумулатора, като го замерих вчера, даде отлични резултати /а е в най-потърпевшия участък/. Въпросът ми е, има ли сервизи/майстори за диагностика и оценка на място /Сф./ , понеже от сервиза ми я издадоха в насипно състояние и цялостното и транпортиране е проблемно /от опит с предишни коли, имам проблем и с доверието/... Поне да ме ориентират, дали може да се оправи на разумна цена, ако не - реално колко мога да искам за всичко на куп.Преди да влезе в сервиза, колата изглеждаше така: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=125877
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за оценка на място /Пунто Гранде след тотална щета/
Collapse
X
-
Според мен, тази кола само кабели и маркучи трябва да смениш и казанчета и не виждам какво й е толкова особено, че да искаш тотална щета...Тотална щета дават, когато купето е премазано до такава степен, че е почти невъзможно да бъде изправено напълно! Или щетата възлиза над застрахователната сума.1000 лева са малко, но максимум 1500 и колата ти е в движение, поне според моето лично мнение!
Коментар
-
KbH40 написа:Според мен, тази кола само кабели и маркучи трябва да смениш и казанчета и не виждам какво й е толкова особено, че да искаш тотална щета...Тотална щета дават, когато купето е премазано до такава степен, че е почти невъзможно да бъде изправено напълно! Или щетата възлиза над застрахователната сума.1000 лева са малко, но максимум 1500 и колата ти е в движение, поне според моето лично мнение!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:KbH40 написа:Според мен, тази кола само кабели и маркучи трябва да смениш и казанчета и не виждам какво й е толкова особено, че да искаш тотална щета...Тотална щета дават, когато купето е премазано до такава степен, че е почти невъзможно да бъде изправено напълно! Или щетата възлиза над застрахователната сума.1000 лева са малко, но максимум 1500 и колата ти е в движение, поне според моето лично мнение!
Коментар
-
KbH40 написа:pakumba написа:KbH40 написа:Според мен, тази кола само кабели и маркучи трябва да смениш и казанчета и не виждам какво й е толкова особено, че да искаш тотална щета...Тотална щета дават, когато купето е премазано до такава степен, че е почти невъзможно да бъде изправено напълно! Или щетата възлиза над застрахователната сума.1000 лева са малко, но максимум 1500 и колата ти е в движение, поне според моето лично мнение!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Sash0 написа:Ако е платена на 70% колата,няма какво да се чудиш ами я карай в някой сервиз да ти я оправят.Ще ти излезе грубо около 4000 - 5000 лв,както каза и колегата в горния пост.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Sash0 написа:Ако е платена на 70% колата,няма какво да се чудиш ами я карай в някой сервиз да ти я оправят.Ще ти излезе грубо около 4000 - 5000 лв,както каза и колегата в горния пост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар