трябва ми по подробна литература или подобно.ако някой знае някое ЛИНК ще сам му много благодарен.//////Преди 3-4 месеца някой ми прати линк за такава сервизна книжка за типо но ми се бъгна PC-то и го затрих////////// Благодаря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А някой да знае за типо ???????
Collapse
X
-
Nino написа:Ако се оправяш добре с руския имам три файлчета с пълно описание на двигателите,бензинови и дизелови, Типо,Темпра.Файлчетата са по около 1.5 МВ в pdf формат.Дай e-mail,ако проявяваш интерес.Fiat Tipo 1,6 i.e. SX 835C1.000
Коментар
-
И аз проявявам интерес, Моля изпрати ги и на мен на този адрес. kiro_of_the_day@yahoo.comVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Nino написа:Ако се оправяш добре с руския имам три файлчета с пълно описание на двигателите,бензинови и дизелови, Типо,Темпра.Файлчетата са по около 1.5 МВ в pdf формат.Дай e-mail,ако проявяваш интерес.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Tipo написа:Nino написа:Ако се оправяш добре с руския имам три файлчета с пълно описание на двигателите,бензинови и дизелови, Типо,Темпра.Файлчетата са по около 1.5 МВ в pdf формат.Дай e-mail,ако проявяваш интерес.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Ако се оправяш добре с руския имам три файлчета с пълно описание на двигателите,бензинови и дизелови, Типо,Темпра.Файлчетата са по около 1.5 МВ в pdf формат.Дай e-mail,ако проявяваш интерес.
Коментар
-
Re: А някой да знае за типо ???????
Mitko написа:badbiso написа:трябва ми по подробна литература или подобно.ако някой знае някое ЛИНК ще сам му много благодарен.//////Преди 3-4 месеца някой ми прати линк за такава сервизна книжка за типо но ми се бъгна PC-то и го затрих////////// Благодаря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
kiselo@linkbg.com ще съм много благодарен трябва ми конкретно за типо))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Nino написа:Ако се оправяш добре с руския имам три файлчета с пълно описание на двигателите,бензинови и дизелови, Типо,Темпра.Файлчетата са по около 1.5 МВ в pdf формат.Дай e-mail,ако проявяваш интерес.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар