Така да започна с това какъв идиотин съм смених си бенз помпа преди около месец и маркуча на мойта беше много твърд утидох до магазина за да си купя семперит ама взе да не ми варви последните дни на бензин отворих и пак помпата и гледам маркуча се разпада а семперита го водят уш бензино и масло устоичив кажете какво да сложа без оригиналния щото незнам къде изхвърлят боклука а и не ми се рови 40-50 дни докато го намеря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маркуч бенз. помпа
Collapse
X
-
Re: Маркуч бенз. помпа
Dikata_BG написа:Така да започна с това какъв идиотин съм смених си бенз помпа преди около месец и маркуча на мойта беше много твърд утидох до магазина за да си купя семперит ама взе да не ми варви последните дни на бензин отворих и пак помпата и гледам маркуча се разпада а семперита го водят уш бензино и масло устоичив кажете какво да сложа без оригиналния щото незнам къде изхвърлят боклука а и не ми се рови 40-50 дни докато го намеря.
Коментар
-
Re: Маркуч бенз. помпа
ici написа:......Задължително трябва да е монолитен до 10 бара, а не двуслоен-външният му слой не е бензиноустойчив.
Във форума на ланчия дето съм писал за въпросния маркуч от жигула е точно еднослоен, но отвън е с платняна оплетка. Предполагам си ги спомняте старите руски маркучи, трябва да се търси нещо подобно.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:освен да търсиш от някоя морга от подобен фиатici написа:Dikata_BG написа:Така да започна с това какъв идиотин съм смених си бенз помпа преди около месец и маркуча на мойта беше много твърд утидох до магазина за да си купя семперит ама взе да не ми варви последните дни на бензин отворих и пак помпата и гледам маркуча се разпада а семперита го водят уш бензино и масло устоичив кажете какво да сложа без оригиналния щото незнам къде изхвърлят боклука а и не ми се рови 40-50 дни докато го намеря.
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар