Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Брава

здравейте хора преди седмица си купих Фиат Брава 1.4i 12v понеже за първи път се сблъсквам с тази марка имам някои въпроси интересува ме първо за акумолатора този на колата е 50 милиампера това не е ли малко второ електрическите стъкла се свалят и вдигат доста бавно в сравение с Опел примерно дали са си така или това може да се дължи на изтощен акумолатор или нещо друго и последно има ли нещо друго което трябва да се смени на тази кола освен стандартните неща ангренажен ремък,ролка,масло,антифриз,накладки благодаря ви предварително.

Best Regards
    Fiat Brava 1.4 SX 12v

Добре дошъл във форума. Относно акомулатора и моя е същия ампераж, достатъчен е, а за вдигането и свалянето на стъклата това е нормално сега в студеното време, лятото не е така, ако все пак те дразни това, можеш да свалиш корите и да смажеш хикса на стъклото.За смяната на консумативите, ако колата ти е с климатик, съветвам да смениш на всяка цена поленовия филтър/филтър за пречистване на външния въздух/. Ако филтъра е мног стар и мръсен може да ти се запотяват стъклата повече от нормалното.Пожелавам ти ползотворни минути в нашия форум

Коментар

Добре дошъл в Италианския отбор!Ако е с газова може да и прегледаш изпарителя и евентуално да подмениш мембраната ако не е с газова - може сериозно да се замислиш дали да не и сложиш, защото е моноинжекция и обикновена газова се слага без никакъв проблем.[/b]
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Добре дошъл и честито ! А как са пьрвите впечатления от марката? Интересно ми е понеже усещам, че преди си карал друга марка! Може ли да направиш бегло сьпоставяне?

Коментар

hit-ko написа:
          Добре дошъл и честито ! А как са пьрвите впечатления от марката? Интересно ми е понеже усещам, че преди си карал друга марка! Може ли да направиш бегло сьпоставяне?
          Благодаря ви за бързите отговори на всички и да последните три години и половина карах Сеат Толедо и Опел Астра но за съпоставяне мисля че ми е рано защото имам бравата от седмица но определено съм доволен от колицата

Best Regards
          Fiat Brava 1.4 SX 12v

Коментар

Working...
          X