Преид може би 2 години смених високоволтовите кабели и запалителните свещи. Тогава на най-дългият кабел за цилиндър № 4 лулата се беше отскубнала от кабела и се движеше свободно. При опита на монтьора да издърпа кабелите за да смени само свещите - те се скъсаха. За това се принудих да купя нови кабели - Magneti Marelli (72 лева) и свещи NGK (13 лева бройката) с надпис на тях FIAT и Lancia. Напоследък забелязвам същото с кабела на цилиндър № 4 - пак лулата се е отскубнала и се движи свободни по кабела, често я натискам надолу на мястото и. Забелязвам, че колата работи с прекъсвания, мирише на газ, вероятно няма добро изгаряне във въпросният цилиндър.Мисля, като раздадат коледните премии Дядо Коледа да донесе нови високоволтови кабели за Бравчо. В местният магазин ми предлагат кабели Bosch за ~ 120-130 лева и някакви полски за ~ 70-80 лева. Предложиха ми също така и специлани свещи за газ с по-тънки електроди.За и против кабелите - Bosch и други марки? За и против въпросните свещи за газ?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за кабели и свещи
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Предлагам ти да повериш на http://axm-auto.com/.Ползваш 10% отстъпка като член на форума и дотавка до всяка точка в България.Момчетата са любезни и ще ти обяснят подробно всичко по телефон.[/url]Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
wwalker написа:Против Bosch съм си по принцип... не само за кабели. Вземи хубави евтини Tesla или Janmor.
Коментар
-
stanleyhacker написа:За да не пускам нова тема... Купих си нови кабели магнети марели, но какво ми беше очудването когато видях че прескачат искри между тях. Абсолютни ментаци или ?еx-fiat bravo 1.6 16V
now-fiat marea 1.8 16V
Коментар
-
За всички които се интересуват, ето ви кабели JANMOR: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...абелите са с много високо качество, материала е USA и са с подчертано предназначение и за капризните газови системи!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар