Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за кабели и свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпроси за кабели и свещи

Преид може би 2 години смених високоволтовите кабели и запалителните свещи. Тогава на най-дългият кабел за цилиндър № 4 лулата се беше отскубнала от кабела и се движеше свободно. При опита на монтьора да издърпа кабелите за да смени само свещите - те се скъсаха. За това се принудих да купя нови кабели - Magneti Marelli (72 лева) и свещи NGK (13 лева бройката) с надпис на тях FIAT и Lancia. Напоследък забелязвам същото с кабела на цилиндър № 4 - пак лулата се е отскубнала и се движи свободни по кабела, често я натискам надолу на мястото и. Забелязвам, че колата работи с прекъсвания, мирише на газ, вероятно няма добро изгаряне във въпросният цилиндър.Мисля, като раздадат коледните премии Дядо Коледа да донесе нови високоволтови кабели за Бравчо. В местният магазин ми предлагат кабели Bosch за ~ 120-130 лева и някакви полски за ~ 70-80 лева. Предложиха ми също така и специлани свещи за газ с по-тънки електроди.За и против кабелите - Bosch и други марки? За и против въпросните свещи за газ?Благодаря!

Против Bosch съм си по принцип... не само за кабели. Вземи хубави евтини Tesla или Janmor.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Предлагам ти да повериш на http://axm-auto.com/.Ползваш 10% отстъпка като член на форума и дотавка до всяка точка в България.Момчетата са любезни и ще ти обяснят подробно всичко по телефон.[/url]
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

za лада са 9.50лв силиконови ,работят добре за свещите имам друго мнение ,порови се в форума за безрезисторните свещи,па нека да не са по каталог......
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

wwalker написа:
          Против Bosch съм си по принцип... не само за кабели. Вземи хубави евтини Tesla или Janmor.
          точно, Тесла ги има в Косер; ЖанМор трудно ще намериш, но ги има в http://evrobom.com/eshop/от изработката си личи за какво става въпроссвещи...сега сложих Бриск Силвърработят като старите Денсо, даже бих казал една идея по-добре - но старите все пак бяха на 30 000 кмно взех тях, защото бяха директно от вносител и 99% са истинскизащото съм се парел с ментета Golden Lodge пак от вносител :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За да не пускам нова тема... Купих си нови кабели магнети марели, но какво ми беше очудването когато видях че прескачат искри между тях. Абсолютни ментаци или ?
            FIAT BRAVO II 1.4 GPL
            FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
            FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
            FIAT UNO 1.5

Коментар

stanleyhacker написа:
              За да не пускам нова тема... Купих си нови кабели магнети марели, но какво ми беше очудването когато видях че прескачат искри между тях. Абсолютни ментаци или ?
              Ха-ха! И аз търкалям същите вече втори месец,колега!Абсолютни ментаци!Направо ми иде да си изям ... от яд!!!
              еx-fiat bravo 1.6 16V
              now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

За всички които се интересуват, ето ви кабели JANMOR: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...абелите са с много високо качество, материала е USA и са с подчертано предназначение и за капризните газови системи!

Коментар

Working...
                X