Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на инжектори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сваляне на инжектори

Здравейте колеги можете ли да ми кажете как се свалят инжекторите на фиат браво 96 с метални колектори и ако можете със снимки да помагате ще съм ви много благодарен
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Re: сваляне на инжектори

metropolix написа:
    Здравейте колеги можете ли да ми кажете как се свалят инжекторите на фиат брао 96 с метални колектори и ако можете със снимки да помагате ще съм ви много благодарен
    Отвиват се двете болтчета М6,които държат рейката и се повдига нагоре с оглед отделянето и от всмук.колектор.С известно усилие излиза.Връзката на инжекторите със всмукат.колектор е чрез О-пръстени и трябва да се преодолее фрикцията между тях.

Коментар

мерси колегаако може сега и на малко по прстичко да ми го кажеш .и като ги сваля някакви уплатнения сменят ли се
      1.6 16v 96 г. 103 hp.
      България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
      Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

metropolix написа:
        мерси колегаако може сега и на малко по прстичко да ми го кажеш .и като ги сваля някакви уплатнения сменят ли се
        Колега,по-простичко от това няма как да ти го обясня.Не ми идват в главата по-прости думички.Мой съвет е ако не разбираш или не можеш да се справиш с това да поканиш някой по- компетентен да ти помогне.Сле като си свалиш дюзите се преглеждат гумените О-пръстени за деформация,разкъсвания и втвърдявания на гумата.Ако са налице едно от тези три неща се подменят с нови.Монтажа е по обратния път.За по-лесно вкарване на дюзите обратно в всмукателния колектор гумените О-пръстени се намазват с малко смазочно масло.Успех ти желая.

Коментар

Working...
        X