Здравейте колеги можете ли да ми кажете как се свалят инжекторите на фиат браво 96 с метални колектори и ако можете със снимки да помагате ще съм ви много благодарен
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Здравейте колеги можете ли да ми кажете как се свалят инжекторите на фиат брао 96 с метални колектори и ако можете със снимки да помагате ще съм ви много благодарен
Отвиват се двете болтчета М6,които държат рейката и се повдига нагоре с оглед отделянето и от всмук.колектор.С известно усилие излиза.Връзката на инжекторите със всмукат.колектор е чрез О-пръстени и трябва да се преодолее фрикцията между тях.
мерси колегаако може сега и на малко по прстичко да ми го кажеш .и като ги сваля някакви уплатнения сменят ли се
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
мерси колегаако може сега и на малко по прстичко да ми го кажеш .и като ги сваля някакви уплатнения сменят ли се
Колега,по-простичко от това няма как да ти го обясня.Не ми идват в главата по-прости думички.Мой съвет е ако не разбираш или не можеш да се справиш с това да поканиш някой по- компетентен да ти помогне.Сле като си свалиш дюзите се преглеждат гумените О-пръстени за деформация,разкъсвания и втвърдявания на гумата.Ако са налице едно от тези три неща се подменят с нови.Монтажа е по обратния път.За по-лесно вкарване на дюзите обратно в всмукателния колектор гумените О-пръстени се намазват с малко смазочно масло.Успех ти желая.
Коментар