Не,ама аз на майстор я карахИ на мен не работят всички степени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парно на Фиат Мареа
Collapse
X
-
Провери си и бушончето защото оня ден пак ми отказа парното и този път проблема не беше толкова сложен..... Беше ми изгорял бушона.... той се намира при таблото с предпазители долу под кормилото и е предназначен и за парното и за запалката...така че виж ако не ти работи и запалката е от него (дано на марея да е като на браво)Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Оправих го това шибано парно.... да стигнеш до копчетата от задния им край...това е най голямото приключение което може да се случи на някой :D Наложи се да свалям цялото табло,че да изкарам гадната врътка...да я разглобя тъй като е почти капсулована,да повдигна малко крачетата че да дават хубав контакт и това беше всичко.Накрая затворих врътката и я залепих с капчица :D И последва дългото сглобяване и чудене коя видийка къде беше Ужас,много гадна процедура за една нищо и никаква врътка.... по-добре да ми беше изгорял термодатчика отколкото да свалям цялото таблото заради копче. П.П. А иначе научих покрай всичкото четене че ако не ти работи ниииито една от степените проблема е в врътката а не в платчицата до перкатаБлагодаръ за фниманието дано помогнах на някой.... а между другото "Aladin" оправи ли твоето парно?FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Разръчкай долу откъм пасажерското място кабелите които са за вентилатора. Моята чат-пат прекъсва от там и като ги разместя и си вее"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Разръчкай долу откъм пасажерското място кабелите които са за вентилатора. Моята чат-пат прекъсва от там и като ги разместя и си вееEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар