Най-после ми оправиха колата.Карам я от две години и винаги е имала проблеми- прекъсване между 1500 и 2500 оборота.Сменях свещи, кабели, бобина, но нямаше ефект.Вчера отидох във фирмен сервиз на фиат в Пловдив и останах много доволен.Оказа се, че няма центровка.Презацепиха ми ангренажния ремък и колата се оправи. В Стара Загора нямаше сервиз където да я оправят. Имам и един въпрос.При определени обороти се чува едно дразнещо чукане отпред в дясно.Чува се и на място и то най-вече в купето.В предния десен калник над пластмасите разбрах, че има някакъв вентил или клапан или нещо такова за бензиновите изпарения и мисля,че тракането е от него. Знае ли някой дали може да се направи нещо за да спре това досадно чукане.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BRAVA 1.6 16V
Collapse
X
-
mark72
Re: BRAVA 1.6 16V
dani написа:Най-после ми оправиха колата.Карам я от две години и винаги е имала проблеми- прекъсване между 1500 и 2500 оборота.Сменях свещи, кабели, бобина, но нямаше ефект.Вчера отидох във фирмен сервиз на фиат в Пловдив и останах много доволен.Оказа се, че няма центровка.Презацепиха ми ангренажния ремък и колата се оправи. В Стара Загора нямаше сервиз където да я оправят. Имам и един въпрос.При определени обороти се чува едно дразнещо чукане отпред в дясно.Чува се и на място и то най-вече в купето.В предния десен калник над пластмасите разбрах, че има някакъв вентил или клапан или нещо такова за бензиновите изпарения и мисля,че тракането е от него. Знае ли някой дали може да се направи нещо за да спре това досадно чукане.Благодаря предварително!
Коментар
-
mark72
Re: BRAVA 1.6 16V
София ми е много далеч. Не си струва разкарването до там за да ми кажат колата ти работи нормално няма и нищо.
Коментар
-
mark72
Момчил написа:mark72 сервиза на фиат в Пловдив се казва DINEXPRES и се намира на "Пещерско шосе"
Коментар
-
Alexius написа:имаш ли идея как да разбера дали е зацепен като хората ремъка?Почиствам пътни знаци.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар