Днес питах в ДЗИ. Според мен предлагат доста изгодни условия. Кола до 1.5 - 83 лв. Над 1.5 - 95 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
топ новина гражданска отговорност
Collapse
X
-
Stilo написа:72 лева, но не правят в момента - тренда ще е НАГОРЕ!FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Доколкото знам Комисията по финансов надзор, настоява "Български имоти" да си преразгледат офиртата за ГО, тъй като тази сума не може да покрие според тях въпросната сума от 200 000 лв. при злополука и са заплашени с отнемане на лиценза. За евроинс за сега нещата са в норми, плюс тово са една от сериозните компании. С две думи хаос, както всичко в държавата ни.Bravo 1,6 16V
Коментар
-
Peykov написа:Доколкото знам Комисията по финансов надзор, настоява "Български имоти" да си преразгледат офиртата за ГО, тъй като тази сума не може да покрие според тях въпросната сума от 200 000 лв. при злополука и са заплашени с отнемане на лиценза. За евроинс за сега нещата са в норми, плюс тово са една от сериозните компании. С две думи хаос, както всичко в държавата ни.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:А сега мернах друго - в Лев инс е 89 лв, ама има гориво за 30 лв, т.е. 89-30 = 59 лв.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Peykov написа:Доколкото знам Комисията по финансов надзор, настоява "Български имоти" да си преразгледат офиртата за ГО, тъй като тази сума не може да покрие според тях въпросната сума от 200 000 лв. при злополука и са заплашени с отнемане на лиценза.Peykov написа:С две думи хаос, както всичко в държавата ни.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Plastex написа:Колеги, Варна, Алианц , 76 лева за типо 1.4 моноинжекция. Сякаш е добре за сериозна компания?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар