Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

топ новина гражданска отговорност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

топ новина гражданска отговорност

:D здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза. :D
    tempra 1,6

Re: топ новина гражданска отговорност

fiiat написа:
    :D здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза. :D
    Оооооо ййееееее :D :D :D Ето за това говорехме :D :D :D Дай повече подробности, каква сума покриват има ли екстри и т.н. Но за тези пари екстри не ми трябват. Къде са 51 лв., къде са 230 .Въвели ли са новата система?Абе това да не е нещо първоаприлско?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

:D цената се определя от това-ако нямаш проишествия през годината,семейното положение(ако не си семеен +4)вземат под внимание години,колко се кара колата,населеното място,и тем подобни......моята е както казах 51 лева-за Стара Загора
      tempra 1,6

Коментар

ей са им звънях тия са нечовеци алианц, значи мойта кола е 1.8 на 22 години съм и не съм семеен, нямам проишествия и гражданската ми е 250 лв , на баща ми колата е 2.0, обаче е малко над 40 семеен, без проишествия и за него цената е 90 лв за цялата година луда работа.....
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

И аз току що им звънях в клона в Кюстендил. Казаха ми, че "пускат ГО от събота, но ако отида ще попълня, някакъв формуляр и ще ми я изчислят, по критериите". Така, че колегата как си я е направил ГО още сега - не знам.

Коментар

един съвет към ivo 098 ако баща ти направи го на твоята кола ще ти бъде по евтина застраховката ако има проблем направи му пълномощно и ще спестиш парички за коледа :D а моята го е валидна от 00.00часа на 15-12-2005 до 24.часа на 14-12-2006 честна ,,фиатска,,
            tempra 1,6

Коментар

fiiat написа:
              един съвет към ivo 098 ако баща ти направи го на твоята кола ще ти бъде по евтина застраховката ако има проблем направи му пълномощно и ще спестиш парички за коледа :D а моята го е валидна от 00.00часа на 15-12-2005 до 24.часа на 14-12-2006 честна ,,фиатска,,
              хм с пълномощно става ли?
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

само за Алианц ли важи това нещо или за всички???и кога са преференциите... когато си по-възрастен или по-млад или когато си семеен или несемеен?
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

ivo098 написа:
                  fiiat написа:
                  хм с пълномощно става ли?
                  Става, обаче ако /не дай си боже/ стане нещо докато ти управляваш колата след това няма да платят нищо.

Коментар

аз съм с пълномощно за тях е важно данните на шофьора и тъи като баща ти не е рисков шофьор.......пробваи
                    tempra 1,6

Коментар

Re: топ новина гражданска отговорност

fiiat написа:
                      Колега, а ти женен ли си? Колко деца имаш? На колко си години? На колко хиляди км е колата ти? Как определят колко се лара колата? Какво точно за населеното място?Дай малко повече инфо!
                      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

от казаното до тук разбирам че застраховката е на шофера а не на самата кола щом се взимат под внимание данните на шофера а не на колата и задължително ли е колата която караш да имаш пълномощно за нея че можеш да я представляваш в смисъл: взимам колата на баща ми и правя ПТП нямам пълномощно за нея - поемат ли щетите или не?
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

женен 38 г. без произшествия, колко километра изминаваш през годината определяш ти го е за автомобила го се издава на собственика по талон а имената на упълномощените се вписват в документа на алианс..... краина цена при мен 51 лв. за цялата година
                          tempra 1,6

Коментар

Струва ми се, че с тези цени някой пак ще духа супата Не може да ти вземат 51лв. и после да изплащат обезщетения стотици хиляди Аз разбира се приветствам ниската цена, но да не се окаже, че после ще духаме супата. Брат ми, който живее в Австрия плаща 800 евро годишно при положение, че е на 3-то стъпало (почва се от 9-то). Вярно има и зелена карта вътре, но помислете какво ще бъде само след 1 година, когато ще влизаме в EU Просто искам да кажа, че тези цени на Алианц ми се струват нереални. Но те просто нямаха избор след тази реклама, която направиха. Иначе и аз бих отишъл там
                            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
                              Струва ми се, че с тези цени някой пак ще духа супата Не може да ти вземат 51лв. и после да изплащат обезщетения стотици хиляди Аз разбира се приветствам ниската цена, но да не се окаже, че после ще духаме супата. Брат ми, който живее в Австрия плаща 800 евро годишно при положение, че е на 3-то стъпало (почва се от 9-то). Вярно има и зелена карта вътре, но помислете какво ще бъде само след 1 година, когато ще влизаме в EU Просто искам да кажа, че тези цени на Алианц ми се струват нереални. Но те просто нямаха избор след тази реклама, която направиха. Иначе и аз бих отишъл там
                              Колега честно казано не виждам какво толкова се е променило при гражданските от преди две години, когато цената беше 61 лв за всички коли до 1.6 кубика - да не би случайно да изплащат по-големи суми или има драстично увеличение на катастрофите?Не виждам нищо необичайно в Стара Загора, от където е човека, да струва 51 лв, а примерно в някое село би трябвало дори да е още по евтина.Според мен това с тея прагове си беше престъпно изземване на пари от народа и даването им на някои мутренски кръгове - СИК (Булинс) ТИМ (Армеец), ВИС(Юпитер), Майкъл Чорни (ДЗИ) и темподобни.Важно е всеки да има право да избира - ако иска и 500 лв гражданска да плаща, но да може да избира - а не всички са еднакви, в конкуренцията е истината.Аз лично моята гражданска ще си я направя във Витоша където си я правя от 100 години, но от любопитство си заявих среща със агент на Алианц утре (имат тая екстра пре WEB тстряницата им).
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X