:D здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
топ новина гражданска отговорност
Collapse
X
-
Re: топ новина гражданска отговорност
fiiat написа::D здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
И аз току що им звънях в клона в Кюстендил. Казаха ми, че "пускат ГО от събота, но ако отида ще попълня, някакъв формуляр и ще ми я изчислят, по критериите". Така, че колегата как си я е направил ГО още сега - не знам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
fiiat написа:един съвет към ivo 098 ако баща ти направи го на твоята кола ще ти бъде по евтина застраховката ако има проблем направи му пълномощно и ще спестиш парички за коледа :D а моята го е валидна от 00.00часа на 15-12-2005 до 24.часа на 14-12-2006 честна ,,фиатска,,ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
ivo098 написа:fiiat написа:един съвет към ivo 098 ако баща ти направи го на твоята кола ще ти бъде по евтина застраховката ако има проблем направи му пълномощно и ще спестиш парички за коледа :D а моята го е валидна от 00.00часа на 15-12-2005 до 24.часа на 14-12-2006 честна ,,фиатска,,VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Re: топ новина гражданска отговорност
fiiat написа::D здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза. :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
от казаното до тук разбирам че застраховката е на шофера а не на самата кола щом се взимат под внимание данните на шофера а не на колата и задължително ли е колата която караш да имаш пълномощно за нея че можеш да я представляваш в смисъл: взимам колата на баща ми и правя ПТП нямам пълномощно за нея - поемат ли щетите или не?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Струва ми се, че с тези цени някой пак ще духа супата Не може да ти вземат 51лв. и после да изплащат обезщетения стотици хиляди Аз разбира се приветствам ниската цена, но да не се окаже, че после ще духаме супата. Брат ми, който живее в Австрия плаща 800 евро годишно при положение, че е на 3-то стъпало (почва се от 9-то). Вярно има и зелена карта вътре, но помислете какво ще бъде само след 1 година, когато ще влизаме в EU Просто искам да кажа, че тези цени на Алианц ми се струват нереални. Но те просто нямаха избор след тази реклама, която направиха. Иначе и аз бих отишъл тамFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Струва ми се, че с тези цени някой пак ще духа супата Не може да ти вземат 51лв. и после да изплащат обезщетения стотици хиляди Аз разбира се приветствам ниската цена, но да не се окаже, че после ще духаме супата. Брат ми, който живее в Австрия плаща 800 евро годишно при положение, че е на 3-то стъпало (почва се от 9-то). Вярно има и зелена карта вътре, но помислете какво ще бъде само след 1 година, когато ще влизаме в EU Просто искам да кажа, че тези цени на Алианц ми се струват нереални. Но те просто нямаха избор след тази реклама, която направиха. Иначе и аз бих отишъл тамAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар