brat_John написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
топ новина гражданска отговорност
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Само ДЗИ според мен най сигурната и най стабилна компания- 83 лв е добра цена. Ама това Български имоти или Витоша нищо не става от тях-лъжливи пирамиди . После ще стане така че нищо нема да ти покрият от щетите.По добре дай още 10 лв и да ти е мирна главата. И на второ място след ДЗИ Алианс или Евроинс. На мен и каското ми е в ДЗИ и съм много доволен-до 10 дена изплащат и плюс това много добре плащат и за най малките драскотини. Все пак това е въпрос на личен избор.
Коментар
-
Колеги последно ако имам типо 1.4 3 врати едно птп за последните 3 години по моя вина преди 6-7 месеца 23 години 4години имам книжка, неженен колата даже не се води на мое име, та някой ако има нещо подобно нека напише колко са му изискалиИли даже моле ви пишете какво сте дали като данни за автомобила и какви пари са ви изискали на различните места така ще спестите доста разкарване на доста хора
Коментар
-
Deyan Marinov написа:Само ДЗИ според мен най сигурната и най стабилна компания- 83 лв е добра цена. Ама това Български имоти или Витоша нищо не става от тях-лъжливи пирамиди . После ще стане така че нищо нема да ти покрият от щетите.По добре дай още 10 лв и да ти е мирна главата. И на второ място след ДЗИ Алианс или Евроинс. На мен и каското ми е в ДЗИ и съм много доволен-до 10 дена изплащат и плюс това много добре плащат и за най малките драскотини. Все пак това е въпрос на личен избор.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колега първо сега застрахователните агенти не могат да знаят на кого са вземали книжката за алкохол и ще си направиш застраховка спокойно.Но предполагам че за следващата година вече ще имат достъп до архивите на КАТ и когато дойде следващия декември вече ще знаят кого застраховат.Аз не мога да скрия радоста си сега от Алианц че ми застраховаха и двете коли на такава разумна цена че просто още не ми се вярва.За Пунтото 41лв а за Мерцедеса 44лв не е и 54лв както ми бяха казали предварително .Та за двете коли съм дал 85лв. Така че Алианц си спази логото " За разумните водачи - разумна цена ".И като си помисля че за 38 години нямам никакво произшедствие то ето че идва момента това да ми се отплати.Затова момчета карайте разумно внимателно и това нещо ще ви се отплати рано или късно.В населено място да се кара със скорост по голяма от 50км е направо самоубийство и голям риск.Може и да ми се изсмеете сега но не ви пожелавам на никого произшествие и недай боже с лош край че тогава ще викате абе Коцев хубаво ни казваше да караме по бавно ама що не го послушах.А сега весела коледа на всички. :D
Коментар
-
Capoeira написа:Колеги последно ако имам типо 1.4 3 врати едно птп за последните 3 години по моя вина преди 6-7 месеца 23 години 4години имам книжка, неженен колата даже не се води на мое име, та някой ако има нещо подобно нека напише колко са му изискалиИли даже моле ви пишете какво сте дали като данни за автомобила и какви пари са ви изискали на различните места така ще спестите доста разкарване на доста хораАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар