събират данни за другата година, за да видят какво още да включат като критерии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
топ новина гражданска отговорност
Collapse
X
-
В ДЗИ бланката е същата (т.е. със същите полета)... Ако става дума за законност това с пола Мъж/Жена си е жива дискриминация, а БГ има закон от около година (?) която забранява какъвто и да е вид дискриминация! Това, че има някой жени дето не могат изобщо да карат не означава, че другите които карат перфектно трябва да плащат с 10лв отгоре..Като погледенете и как се изчислява стажа и "къде" ще карате колата си (според регистрационния номер) ви ставя ясно за каква пародия си говорим...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Crusader написа:saa27 написа:Относно Витоша и аз съм съгласен. А относно ниските цени на застраховката има един факт който малко ме притеснява. Ако незнаете най голямото разходно перо на една застрахователна фирма е гражданската отговорност т.е. плащат най-много щети по нея и има голямя вероятнист некои от компаниите да фалират заради това, а тогава ако сте причинили някаква щета се получава много лошо - ще трябва да си я плащаш сам. Заради това беше сложена тази долна граница на ценат, за да не се стига то такова положение.
Коментар
-
За 38 години зад волана за щастие до сега нямам никакво произшедствие и до сега и 1 лв не съм получавал обещетение. Така че мен напълно ме удолетворява ниската цена. Днеска ходих до Алианц да проуча как е и утре отивам там да се застраховам .За Пунтото е 41лв а за Мерцедеса 54лв :D Така че евала на Алианца.
Коментар
-
коцев написа:За 38 години зад волана за щастие до сега нямам никакво произшедствие и до сега и 1 лв не съм получавал обещетение. Така че мен напълно ме удолетворява ниската цена. Днеска ходих до Алианц да проуча как е и утре отивам там да се застраховам .За Пунтото е 41лв а за Мерцедеса 54лв :D Така че евала на Алианца.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Е те явно тия в Алианц са си заплюли сегмента от хора на средна възраст със семейства, за които дават тия цени за които и коцев пише. А за по-младите явно дават високи цени, но това си е техен бизнес и твой избор. Добрата новина е че сега вече има избор, има различни цени, на мен ми настръхват косите като си помисля че за двата ми фиата , без нито едно изплатено обезщетение по ГО заради мен или жена ми щяха да търсят 360 лв, честно дори се бях замислил дали изобщо да правя гражданска или да правя едномесечна за януари и после - каквото стане... Добре че ги отмениха тия прагове, това е правилна стъпкла в посока Европа на където уж вървим...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
saa27 написа:Crusader написа:saa27 написа:Относно Витоша и аз съм съгласен. А относно ниските цени на застраховката има един факт който малко ме притеснява. Ако незнаете най голямото разходно перо на една застрахователна фирма е гражданската отговорност т.е. плащат най-много щети по нея и има голямя вероятнист некои от компаниите да фалират заради това, а тогава ако сте причинили някаква щета се получава много лошо - ще трябва да си я плащаш сам. Заради това беше сложена тази долна граница на ценат, за да не се стига то такова положение.Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
коцев написа:За 38 години зад волана за щастие до сега нямам никакво произшедствие и до сега и 1 лв не съм получавал обещетение. Така че мен напълно ме удолетворява ниската цена. Днеска ходих до Алианц да проуча как е и утре отивам там да се застраховам .За Пунтото е 41лв а за Мерцедеса 54лв :D Така че евала на Алианца.здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:коцев написа:За 38 години зад волана за щастие до сега нямам никакво произшедствие и до сега и 1 лв не съм получавал обещетение. Така че мен напълно ме удолетворява ниската цена. Днеска ходих до Алианц да проуча как е и утре отивам там да се застраховам .За Пунтото е 41лв а за Мерцедеса 54лв :D Така че евала на Алианца.здравеите колеги днес си направих застраховка гражданска отговорност в алианс автомобила ми е с двигател 1581 к.с. за цялата година цената е 51 лв. мисля че тази информация ще ви бъде в полза.tempra 1,6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар