Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво служи т.н. резонаторна кутия след възд. филтър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[/quote] При добрите производители лятото и зимата съотношенията между пропана и бутана са различни.При Лукоил е как дойде.Да не говориме за съдържанието на сяра.......[/quote]Професоре, кой ти каза, че лятото и зимата съотношението е различно ? :D даи источници на иформацията ти, да четеме
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
    182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
      При добрите производители лятото и зимата съотношенията между пропана и бутана са различни.При Лукоил е как дойде.Да не говориме за съдържанието на сяра.......
      Професоре, кой ти каза, че лятото и зимата съотношението е различно ? :D даи источници на иформацията ти, да четеме
      Физичните закони са му го казали.Ама наистина тази тема е за съвсем друго нещо, много отклонение, много чудо.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

t_i_t_o написа:
        tinalex написа:
        u_bo написа:
        rockfan написа:
        Леле, как сте ми замърсили темата :D Въпросната кутия се пръсна и сега съм я запушил. Не мога да забележа разлика, карам само на газ?От къде да купя нова?
        от морга
        За автомобили.
        Не си давай парите за глупости, пак ще гръмне, сложи кихалка направо на маркуча вместо нея.
        Да но е хубаво да си я има тази кутия при рязко подаване на гас трябва да има от къде да си засмуче достатъчно въздох за да обогати бензина за да не хвърля соров отзад ( при случеи че се кара на бензин) а и за гаста е хубаво да си я има по добре си я купи аз съм купвал и ми всеха 10 кинта като на редовен клиент
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

При добрите производители лятото и зимата съотношенията между пропана и бутана са различни.При Лукоил е как дойде.Да не говориме за съдържанието на сяра.......[/quote]Професоре, кой ти каза, че лятото и зимата съотношението е различно ? :D даи источници на иформацията ти, да четеме [/quote]Благодаря за комплимента.Но не съм професор.Инженер-двигатели и автомобили.Очевидно не ми вярваш.Ето ти информация:"Автомобилни газови уредби-устройство,обслужване,регулиране и ремонт"-стр.9.Цитирам:"Ппопана и бутана се различават помежду си по температурата на кипене,при която те преминават от течно в газообразно състояние.Пропана спира да преминава от течно в газообразно състояние при температура -43*,а за бутана тази температура е 0*.През зимния сезон втечнения газ/смес от пропан и бутан/,който се използва като автомобилно гориво,трябва да преобладява пропана,с цел по добро газифициране на сместа."Лятна смес:60-70% бутан и 30-40% пропанЗимна смес:25-30%бутан и 65-70% пропанМоята неофициална информация от Лукойл е че тези изисквания се спазват неконтрилируемо.По нашему:как доде.

Коментар

Working...
          X