Здравейте!Забелязах че вече не ми свети лампичката, която показва че съм на къси фарове / габарити. Тази за дълги светлини свети. Как мога да сменя проблемната?И още нещо - нормално ли да не светят копчетата за парното и вентилатора /трите врътки по средата/. Да не би и там да е изгоряло нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 94 г. - смяна крушка в таблото + още нещо
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.1 94 г. - смяна крушка в таблото + още нещо
Romeokton написа:Здравейте!Забелязах че вече не ми свети лампичката, която показва че съм на къси фарове / габарити. Тази за дълги светлини свети. Как мога да сменя проблемната?И още нещо - нормално ли да не светят копчетата за парното и вентилатора /трите врътки по средата/. Да не би и там да е изгоряло нещо?Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
etorrent написа:beast31 написа:http://www.punto.mysteria.cz/topo.htmFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз заради това си си сложих диоди на средната конзола кадето са врътките за парното.сори за качеството на снимките но съм го снимал с GSM-а. на живо си е 100 пъти по яко отколкото на снимкитечичо Нено
Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз заради това си си сложих диоди на средната конзола кадето са врътките за парното.сори за качеството на снимките но съм го снимал с GSM-а. на живо си е 100 пъти по яко отколкото на снимкитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:JacK`DanielS написа:аз заради това си си сложих диоди на средната конзола кадето са врътките за парното.сори за качеството на снимките но съм го снимал с GSM-а. на живо си е 100 пъти по яко отколкото на снимките
Коментар
-
JacK`DanielS написа:donnna написа:JacK`DanielS написа:аз заради това си си сложих диоди на средната конзола кадето са врътките за парното.сори за качеството на снимките но съм го снимал с GSM-а. на живо си е 100 пъти по яко отколкото на снимкитеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз заради това си си сложих диоди...Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар