Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Авто каско?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авто каско?

Имам въпросче за каското на колата! Значи на Темата след 1 седмица ми изтича каското и трябва да правя ново! Сега съм към Булинс и преди 1 седмица ходих за оглед за задния стоп и пронята - паркинг щета - целия ъгъл е в жълта боя и стопа е савсем леко пукнат! - Описаха щетата от Булинс! Ама не ми хареса отношението - все едно съм на благотворителност а преди това не сам им бил дал пари въобще нали Общо взето описаха нещата и казаха след 20 дни на касата със стоп под ръка да им го занеса - и колко пари ще ми дадат? никой не може да каже а аз като си купа за 150лв нов (не искам от тия по Симеон по 30лв които въобще не могат да паснат) и тия като ми дадат 50лв и ще полудея и ми вземат моя който по-бих решил да го оставя от колкото тъпите ментета!!! Какво да ги правя - така ли е винаги? Сега съм се спрял да си я поднова към Булстрад или ДЗИ! Дали ще бъде по-добре за оценката или за нещо друго, преди това да си оправя стопа и бронята, или нещо друго ще ме посъветвате. Как да постъпя в дадената ситуация?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Авто каско?

BO написа:
    Имам въпросче за каското на колата! Значи на Темата след 1 седмица ми изтича каското и трябва да правя ново! Сега съм към Булинс и преди 1 седмица ходих за оглед за задния стоп и пронята - паркинг щета - целия ъгъл е в жълта боя и стопа е савсем леко пукнат! - Описаха щетата от Булинс! Ама не ми хареса отношението - все едно съм на благотворителност а преди това не сам им бил дал пари въобще нали Общо взето описаха нещата и казаха след 20 дни на касата със стоп под ръка да им го занеса - и колко пари ще ми дадат? никой не може да каже а аз като си купа за 150лв нов (не искам от тия по Симеон по 30лв които въобще не могат да паснат) и тия като ми дадат 50лв и ще полудея и ми вземат моя който по-бих решил да го оставя от колкото тъпите ментета!!! Какво да ги правя - така ли е винаги? Сега съм се спрял да си я поднова към Булстрад или ДЗИ! Дали ще бъде по-добре за оценката или за нещо друго, преди това да си оправя стопа и бронята, или нещо друго ще ме посъветвате. Как да постъпя в дадената ситуация?
    Направи си каско във Витоша и ще забравиш завинаги тия терзания.Взимаш фактурата за чисто новия стоп, минаваш на злоВещо лица на оглед да запише че си го монтирал и ти плащат каквото пише на фактурата.150 пише 150 плащат :D Мани ги тия измекяри-мутрички Булинс, цинагска работа са.
    Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

А сигурен ли си, че ще стане и с моята кола която е 1990г. производство?А и един въпрос - какво ще стане ако ми махнат предницата - ще трябва първо да се "набутам" и да си я оправя само и след това те да ми осребят парите ли?Ако Темата я мелна централно и си я оправям в Аутоиталия - от където ще ми дадат фактурите тя със сигурност ще излезне над стойността за която съм я застраховал!Само страничното огледало (шофьорското) излиза към 500лв!!! Кой ще ми ги даде тези пари а?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        А сигурен ли си, че ще стане и с моята кола която е 1990г. производство?А и един въпрос - какво ще стане ако ми махнат предницата - ще трябва първо да се "набутам" и да си я оправя само и след това те да ми осребят парите ли?Ако Темата я мелна централно и си я оправям в Аутоиталия - от където ще ми дадат фактурите тя със сигурност ще излезне над стойността за която съм я застраховал!Само страничното огледало (шофьорското) излиза към 500лв!!! Кой ще ми ги даде тези пари а?
        никой не те пита къде искаш да си оправяш колата освен ако не си поемеш разноските сам по ремонта , витоша в пловдив специално имат сервиз с който работят оставяш си колата те ти я оправят и ти отиваш и си я взимаш готова без да си дал и стотинка ако нещо не ти хареса по ремонта им казваш да си го направят иначе не подписваш документа и така докато всичко стане ОК кофтито е че те бавят повече от необходимото, защото не правят само застраховани коли, а не застрахованите са с предимство
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: Авто каско?

BO написа:
          преди да си направиш новото каско, питай агента как стават ремонтитепо ескпертна оценка, по фактура или в доверен сервизнапример в Армеец също имат сервизи и там ти оправят колата
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
          X