Имам въпросче за каското на колата! Значи на Темата след 1 седмица ми изтича каското и трябва да правя ново! Сега съм към Булинс и преди 1 седмица ходих за оглед за задния стоп и пронята - паркинг щета - целия ъгъл е в жълта боя и стопа е савсем леко пукнат! - Описаха щетата от Булинс! Ама не ми хареса отношението - все едно съм на благотворителност а преди това не сам им бил дал пари въобще нали Общо взето описаха нещата и казаха след 20 дни на касата със стоп под ръка да им го занеса - и колко пари ще ми дадат? никой не може да каже а аз като си купа за 150лв нов (не искам от тия по Симеон по 30лв които въобще не могат да паснат) и тия като ми дадат 50лв и ще полудея и ми вземат моя който по-бих решил да го оставя от колкото тъпите ментета!!! Какво да ги правя - така ли е винаги? Сега съм се спрял да си я поднова към Булстрад или ДЗИ! Дали ще бъде по-добре за оценката или за нещо друго, преди това да си оправя стопа и бронята, или нещо друго ще ме посъветвате. Как да постъпя в дадената ситуация?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авто каско?
Collapse
X
-
Re: Авто каско?
BO написа:Имам въпросче за каското на колата! Значи на Темата след 1 седмица ми изтича каското и трябва да правя ново! Сега съм към Булинс и преди 1 седмица ходих за оглед за задния стоп и пронята - паркинг щета - целия ъгъл е в жълта боя и стопа е савсем леко пукнат! - Описаха щетата от Булинс! Ама не ми хареса отношението - все едно съм на благотворителност а преди това не сам им бил дал пари въобще нали Общо взето описаха нещата и казаха след 20 дни на касата със стоп под ръка да им го занеса - и колко пари ще ми дадат? никой не може да каже а аз като си купа за 150лв нов (не искам от тия по Симеон по 30лв които въобще не могат да паснат) и тия като ми дадат 50лв и ще полудея и ми вземат моя който по-бих решил да го оставя от колкото тъпите ментета!!! Какво да ги правя - така ли е винаги? Сега съм се спрял да си я поднова към Булстрад или ДЗИ! Дали ще бъде по-добре за оценката или за нещо друго, преди това да си оправя стопа и бронята, или нещо друго ще ме посъветвате. Как да постъпя в дадената ситуация?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
-
А сигурен ли си, че ще стане и с моята кола която е 1990г. производство?А и един въпрос - какво ще стане ако ми махнат предницата - ще трябва първо да се "набутам" и да си я оправя само и след това те да ми осребят парите ли?Ако Темата я мелна централно и си я оправям в Аутоиталия - от където ще ми дадат фактурите тя със сигурност ще излезне над стойността за която съм я застраховал!Само страничното огледало (шофьорското) излиза към 500лв!!! Кой ще ми ги даде тези пари а?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А сигурен ли си, че ще стане и с моята кола която е 1990г. производство?А и един въпрос - какво ще стане ако ми махнат предницата - ще трябва първо да се "набутам" и да си я оправя само и след това те да ми осребят парите ли?Ако Темата я мелна централно и си я оправям в Аутоиталия - от където ще ми дадат фактурите тя със сигурност ще излезне над стойността за която съм я застраховал!Само страничното огледало (шофьорското) излиза към 500лв!!! Кой ще ми ги даде тези пари а?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: Авто каско?
BO написа:Имам въпросче за каското на колата! Значи на Темата след 1 седмица ми изтича каското и трябва да правя ново! Сега съм към Булинс и преди 1 седмица ходих за оглед за задния стоп и пронята - паркинг щета - целия ъгъл е в жълта боя и стопа е савсем леко пукнат! - Описаха щетата от Булинс! Ама не ми хареса отношението - все едно съм на благотворителност а преди това не сам им бил дал пари въобще нали Общо взето описаха нещата и казаха след 20 дни на касата със стоп под ръка да им го занеса - и колко пари ще ми дадат? никой не може да каже а аз като си купа за 150лв нов (не искам от тия по Симеон по 30лв които въобще не могат да паснат) и тия като ми дадат 50лв и ще полудея и ми вземат моя който по-бих решил да го оставя от колкото тъпите ментета!!! Какво да ги правя - така ли е винаги? Сега съм се спрял да си я поднова към Булстрад или ДЗИ! Дали ще бъде по-добре за оценката или за нещо друго, преди това да си оправя стопа и бронята, или нещо друго ще ме посъветвате. Как да постъпя в дадената ситуация?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар