аехахеахеаех е няма такъв смях верно е стара освен ако не се е бъгнал форума ма ако е стара колегата дет е питал ще е интересно да спомене взел ли е тва пунто и жена му как се справя а иначе колежката горе да не се обижда но повечето жени не сте добре с реакции и преценки има и лумпени и при мъжете но малко са жените дет да им имаш вяра а досега при такава не съм се возил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 55 6 Speed - някой да каже нещо?
Collapse
X
-
Krass написа:Съгласна съм с теб,nasty.Не се обиждам. Просто ме дразни грубото отношение.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ей.., колеги.., я да ви питам..!!? ... ще я продавам.., колко да и търся.., при все че ми се ще бързо да я дам.., и бързо да си намеря дизеларка..? В момента в мобиле.бг има две от вида.., и са на 3200... Едната е с хлътнала муцунка... а мойта е в пита... и ше излезе без забележки! Лъскава и вървежна..! п.с..: и само да вметна на оня колега, дет мноо разбира от разход на пунтолетки..: Пич, шестата скорост ти редуцира разхода поне с кило, в сравнение с останалите пунти между 1.1 и 1.4... Мойта ми дава 5/100.., смесен 5,5-6/100.., а градско... зависи от карането (колко бързам)... до 6,5-7/100... А за Джи ти забрай! - ако искаш икономЕ`...
Коментар
-
Ти пък от’де я извади тази тема....сега се сетих за едно исказване на автоджамбазин относно фият панда, понеже баща ми има такава със 5 скорости, а оня продава такава с 4 и вика харчи 4/100, а на бащата 5/100 и е с 5 скорости и оня вика ше харчи като се сменят повече предавки--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Е колко да и искаш 2000 при условие, че е спешно 1800....... за типо даже са много, кви екстри е?
Коментар
-
Здравейте колеги,значи аз съм на 19г. и се търся кола,спрял съм се на пунто,поло и ибиза,но пунтото май най си ме радва та бих искал да ми кажете нещо за него.Харесал съм едно 1.1 6speed,понеже несъм наясно можете ли да ми кажете нещо повече за този модел,разбрах че е моно инжекция,което е добре при положение,че се замисля по-натам за газ.Гледах в автокъщите 5-6 пунтовци и на всичките им бяха омаслени двигателите,това някакво слабо място ли е или какво,има ли проблем че 1.1 са без хидравлика,много ли е досадно да се върти или не се усеща при положение,че колата е лека.Много ви моля да ми дадете някаква информация за тях,като цяло и специално за този модел с 6 скорости,защото като за първа кола бих искал да си взема нещжо дето няма да ми създава проблеми или поне не големи.Благодаря ви предварително.
Коментар
-
Колеги моята е с 6 скорости , карам я вече 3 години и по двигатела не е барано нищо ,само се чудя защо от скоро време ми се омаслява мотора от към ангренажа и водната помпа ,може да е някоя дреболия но ме дразни много.Инече возилото е страшно , няя даваш пари за нищо освен за гориво .И газова и сложих почти няма промяна във вървежа и динамиката на Пунтарата.Давай смелооо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар