Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител Типо

Педала на съединителя се натиска трудно и не отлепва.Отпред при мотора се вижда, че вилката на съединителя не се движи или много малко (1 см мах). Скоростите влизат нормално при изгасен мотор. Жилото е здраво (по-скоро не е скъсано). От какво може да блокира по този начин съединителя.

Мой познат имаше подобен проблем инжектира малко масло в жилото и се оправи но при теб може и проблема да е в самия съединител.

Коментар

при мен това бяха началните симптоми когато се скапа лагера на Бравото , после почна шум и накрая престана да вкарва сокоростите, лечението беше смяна на съединител.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Осстави идеята с "инжектиране на масло в жилото". Жилото е в кожух, няма нужда да се омаслява и трябва да се движи лесно. Аз имам подобен проблем. 99% е вероятността да е съединителя!
        Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

Осстави идеята с "инжектиране на масло в жилото".
          Хич не я оставяй. Жилото трябва да е смазано, казвам го от личен опит. На старата ми кола съединителя изискваше много сила за да се натисне, всички ми обясняваха как бил за смяна и пр. Един ден скъсах жило, по-точно счупи се куката, която го закача за педала. Като го свалих беше затлачено с мърсотия. Новото го омазахме с грес и тогава го сложихме. Не си познах левия педал - беше мек като памук.С това не казвам че нищо му няма на съединителя, ама при всички положения първо вижте жилото...
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Има голяма вероятност да е лагера на съединителя.
            Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
            Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
            BlueStorm transforms . . .
            . . . !!!

Коментар

Working...
            X