Абе много често става първа скорост да изпусне ! Днеска на село пак изпусна и тръгна назаде ! Някакви идеи от какво е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първа изключва !
Collapse
X
-
А това става само когато не е в движение,иначе си превключва нормално,обаче ако се остави без ръчнаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
pecata написа:Imah sy6tiq problem,samo4e i 3-ta mi izliza6e,namen i v dvijenie mi izlizaha.Osven sinhronizatori be6e se izkrivila i nqkykva vilka v kutiqta.Remonta s 4astite mi struva 200 leva,no sega nqmam problemi,kolata mi e pak tipo.P.P. ne6to nqmam kirilica sajalqvamXE
Коментар
-
Rookie написа:pecata написа:Imah sy6tiq problem,samo4e i 3-ta mi izliza6e,namen i v dvijenie mi izlizaha.Osven sinhronizatori be6e se izkrivila i nqkykva vilka v kutiqta.Remonta s 4astite mi struva 200 leva,no sega nqmam problemi,kolata mi e pak tipo.P.P. ne6to nqmam kirilica sajalqvamFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Веднага ти казвам колега.Момчето дето ми я прави се намира в квартал световрачене,май квартал се води.Тела му е 0898594597 Неци. Пича работи в личния си гарайж, и винаги има коли,парво му се обади.Аз съм си правил доста ремонти при него и съм доволен.УспехXE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар