Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първа изключва !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Първа изключва !

Абе много често става първа скорост да изпусне ! Днеска на село пак изпусна и тръгна назаде ! Някакви идеи от какво е ?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

За първи път у форума такъв проблем.Може би износени щанги и недостаъчно дотикване на синхронизатор или зъбни колело.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

или синхронизаторче или нова кутияако кутията ти вие си приготви поиче кинти
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Imah sy6tiq problem,samo4e i 3-ta mi izliza6e,namen i v dvijenie mi izlizaha.Osven sinhronizatori be6e se izkrivila i nqkykva vilka v kutiqta.Remonta s 4astite mi struva 200 leva,no sega nqmam problemi,kolata mi e pak tipo.P.P. ne6to nqmam kirilica sajalqvam
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

А това става само когато не е в движение,иначе си превключва нормално,обаче ако се остави без ръчна
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И вградения конвертор ли не работи? Ако е така - сигнализирай за проблеми с форума, в съответния раздел, иначе го използвай, като за по-специфичните букви, използвай ето тези комбинации:я - jaю - juщ - shtч - chш - sh
            Прикачени файлове

Коментар

pecata написа:
              Imah sy6tiq problem,samo4e i 3-ta mi izliza6e,namen i v dvijenie mi izlizaha.Osven sinhronizatori be6e se izkrivila i nqkykva vilka v kutiqta.Remonta s 4astite mi struva 200 leva,no sega nqmam problemi,kolata mi e pak tipo.P.P. ne6to nqmam kirilica sajalqvam
              Привет колега! Ако може, кажи къде си отремонтира скоростите и евентуално дали може да ми дадеш координати на майстора Аз имам проблем със синхронизаторите на втора скорост (хрупат) и ми се иска да ги ремонтирам, ама нещо не мога да намеря майстор, който да се заеме сериозно с въпроса ...
              XE

Коментар

Rookie написа:
                pecata написа:
                Привет колега! Ако може, кажи къде си отремонтира скоростите и евентуално дали може да ми дадеш координати на майстора Аз имам проблем със синхронизаторите на втора скорост (хрупат) и ми се иска да ги ремонтирам, ама нещо не мога да намеря майстор, който да се заеме сериозно с въпроса ...
                Веднага ти казвам колега.Момчето дето ми я прави се намира в квартал световрачене,май квартал се води.Тела му е 0898594597 Неци. Пича работи в личния си гарайж, и винаги има коли,парво му се обади.Аз съм си правил доста ремонти при него и съм доволен.Успех
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Веднага ти казвам колега.Момчето дето ми я прави се намира в квартал световрачене,май квартал се води.Тела му е 0898594597 Неци. Пича работи в личния си гарайж, и винаги има коли,парво му се обади.Аз съм си правил доста ремонти при него и съм доволен.Успех
                  Благодаря ти много! Ще му звънна, да видим дали ще може да измислим нещо по моя въпрос, че направо откачам с тази скоростна кутия.Поздрави!
                  XE

Коментар

Working...
                  X