Здравейте,имам няколко огромни проблема, които не успявам да реша сам вече 2-3 мес.(честно казано от години),няма време,няма пари,имам друга кола с която да си върша работа и.т.н.Проблемите са следните: Имам Крома 2.0ie, на която е правен ремонт на ел.системата през 99г.(кабели,някои други чарколяци,и.т.н.)и в момента ставам свидетел на разпадането й,тоест един по един уреди, фарове, мигачи, релета, бушони не искат да работят,прекъсват и виждам как всичко е за смяна,а миналата седмица изникна и другия проблем,прецака се стартера,след като релето "цъкаше" известно време сега тотално отказва да издава звук и да прави каквото и да било при опит за стартиране, и при това положение колата ще "загине" тотално ако се остави така, а аз имам огромни съмнения и резерви по отношение на майсторството на "майсторите" в БГ. Моля, съвестните хора занимаващи се с разнообразни ремонти да не се обиждат, но според мен в тази красива страна няма човек,който да е ремонтирал колата ми и после да не съм бил при друг майстор който да оправя свършеното от 1-вия,а след това се налага да обявя тотална капитулация и да се опитам да си я направя сам(в интерес на истината и аз доста съм я малтретирал тая кола и сигурно ми го връща ), и именно затова вече съм на дъното а си го обичам и съм доволен от автомобила и не искам да го продавам за 1000 лв,да му се незнае и скапаната история,за тия пари продават няма такива други коли... Днес попаднах на форума и се надявам някой да прочете това и да ми даде разумен съвет как да постъпя и при кого да опитам да закърпя положението засега,за което предварително благодаря. мир и любов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем:ел.система и стартер на Fiat "Croma",2.0ie
Collapse
X
-
re
Обнадежден съм след този отговор,благодаря за което и утре с един приятел ще демонтираме остава в сила молбата ми за съвет към кого да се обърна за смяна на кабели и други(доста)детайли по ел.системата пиисКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
-
Re: re
musikum написа:Коя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли? Това е риторичен въпрос,не се напъвай.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
re
относно топика няма нищо страшно,отговорът може да е всяка една страна и ти си прав по отношение на БГ за жените :P в БГ,а имаше статистика някъде и за колите,...nevermindа по отношение на гадаенето,по-добре да не го правим просто се нуждая от съвестен човек,който да се захване за работа и да замени някои кабели с нови,да погледне масите,да стабилизира малко колата за аимата ама съм много парен и сега духам,така да се каже,имах майстор който направи такъв секрет против кражба за колата, че след 3-4 часа се запалиха всички кабели и трябваше да ги сменяме,тогава във Вантотрейд.,разлика в ампеража,звучи просто ама е грозна картинка да видиш такава кола,..другия проблем се установи че е шалтер наистина,както каза Mitko,за което благодаря,и сега го разрешаваме но все още се нуждая от жиччкаджия..пиисКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
-
.........
имам човек които е спецялист по ел. инсталациите на фиат и не само но предимно на него защото тои има фиат крома и то 20ие и я е правил от до цялата ако се итересуваш пиши ми или се обади на 0887625121 петко се казвам и ще те свържа с него да я види ако искаш 100% гаранция ще останеш доволен защото мом4ето си разбира от работата !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар