Колеги, с Фиат Мареа уикенд 1.8 1997 съм. Кажете ми за какво е една лампичка в кръга на оборотомера, която се появява само при включени фарове и представлява жълто нещо като светеща крушка - кръгче с чертички отстрани. понякога до нея светва надпис стоп. Да не е за нивото на спирачната течност, но защо ще свети само на фарове? Чакам отговор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лампа на арматурата
Collapse
X
-
Изгоряла крушка или лош контакт на предни габарити,задни габарити или осветление на задна регистрационна табела.При проблем със стоп светлините свети друго в кръга на обортомера.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Всичко посочено работи. Днес отново светеше тази лампа, слязох и проверих светлините, работеха. После угасна, вечерта пак се появи. Проверих нивата на спирачната и някаква друга течност, достатъчни са. Давайте други идеил Или ще стане като селянина, на който му умирали кокошките, и равина, който му давал съвети. Накрая равинът казал: "Абе аз съвети още имам, ама ти откъде имаш кокошки?"FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.
Коментар
-
Лампите се прецакват - като друснеш някъде - се скапва или се оправя... зависи. Това нещо обикновено се получава на лампите със две стветлини на стоповете - дето хем го играят габарити, хем стоп. Най-правилно е да ги разглобиш и двата (щото не вярвам да си се сетил ти да гледаш отзад, а някой да натиска спирачката) и да смениш двусекционните лампи - струват по 0.50лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар