Хора дайте съвет , от миналата година почнаха да ми замръзват скоростите , сега застудя и пак същото . Малко като е по студено и замръзват немога да ги включа не шава лоста на никъде , смених си маслото миналата година закарах е в англия ама там не замръзва ! И сега тука пак почна ! незнам от кво е , като вдигна кожата на скоростния лост там май има някаква грез обаче мойта вече не прилича на нищо и се чуд дали да не го забърша със някакъв парцал и да го нахакам с повечко ама незнам дали ще се реши проблема , понякога ми трябва 15 мин да държа съединителя ако предишната нощ съм е оставил на скорост и е замръзнало ? нямам си ни най малка представа от къде може да е проблема ?!Задната чистачка си работеше нормално включиш изключиш и тя си завърти , обаче един ден качвам се и само се чува цък цък цък а то щтрака в задната кора лепнах една лепенка на единия контакт на багажника и сега чистачката работи само като съм е включил , демек не си прави хода ами като е изключа и спира до където е стигнала - ама поне не щтрака нищо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзнали скорости , и неработеща задна чистачка :(
Collapse
X
-
ми не помня беше преди 1 година ама беше 18 лв литъра ?! и аз само до този изход стигнах че има някаде вода и замръзва ама незнам ?! пускам парното да духа само в краката и нали върви по целия кожух между седалките та като загрее по бързо се размръзяват , незнам кви жила са там кво е що е ?!
Коментар
-
Два варианта /макар и временни решения/.І-Сваляш предното ляво колело,не си спомням дали и кората и от там бъркаш и стигаш до капака на скор. кутия отгоре където излизат главичките на лостчетата с които завършват жилата.Раздвижваш ги и готово.Скоростите временно се оправят.В момента при мен това продължава цяла година /предполагам до следващото застудяване.ІІ-Сваляш акумулатора и стойката му и пак достигаш до същото место за същата процедура.Миналата зима се наложи двукратно да я приложа.BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар