Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване на чистачките:(((и сега спряха тотално:(((

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прекъсване на чистачките:(((и сега спряха тотално:(((

Имам следния проблем,чистачките спряха да работят на прекъсващ режим,и работеха само на баваен и бърз,без да се връщат до край сега спряха да бачкат тотално и не знам къде да търся проблема защото не се оправям на добро ниво със ел системите.Според мен проблема е във лосчето и утре ще го сваля да го замеря със молтицет...ако имате схеми ще съм ви благодарен,ако не ще замера и на другото пунто и ще открия къде се крие проблема...Мерси предварително

това, 4е не се връщат докрай и спирането въобще на 4иста4ките е от 2 разли4ни неща-според мен. доколкото си спомням като съм отварял механизма на 4иста4ките, там където е електромотор4ето вътре има един 4ервяк, който върти едно зъбно колело. на това зъбно колело като го погледнеш отгоре, т.е. като махнеш капа4ето на мотор4ето, ще видиш на него една метална пластина, по ръба на окръжността му, която е прекъсната около 2 см. тя е то4но затова-когато спреш от лост4ето 4иста4ките те продължават да си имат захранване от тази пластина, докато тя не стигне то4но до тези 2 см, където няма такава пластина и по този на4ин се спира захранването-а това става то4но когато 4иста4ките са долу. не го обясних много добре, но с малко пове4ко мислене ще ме разбереш. а ина4е спирането въобще е възможно да е и от мотор4ето и от лост4ето, правилно си се насо4ил да мериш с мултицет, ако се окаже изгоряло мотор4е се уреждаш тотално- ново мотор4е-хем ще ти работят хем ще ти се връщат 4иста4ките докрай, ако е от лост4ето, мисля, 4е пак ще трябва да отваряш мотор4ето да по4истиш тази пластина, за която ти говорих, може да се наложи даже да я снадиш, понеже прегаря понякога. успех
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
    X