Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хлабина в диференциал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с хлабина в диференциал

Колеги понеже моторите са ни еднакви - предполагам и диференциалите са ни подобни...Имам някаква хлабина в лявата полуоска - като хвана полуоската с ръка се движи във всички посоки...мислех,че е от вътрешно каре, но сранното е че в завой не се чува нищо,има само едно чукане като давам и отнемам газта(само на прав участък).Ходих при Сашо(Лисан) и той ми каза, че е нещо във скоростите,само че на мен не ми се вярва,защото хлабината е само в едната полуоска. Гледах в EPER и видях,че на диференциала има два лагера, та мисълта ми е ако единия (или двата) са се разбили - оттам да ми идва проблема. Може ли някой да ми каже дали външния може да се свали без да свалям скорости и диференциал.И изобщо ако някой го е разглобявал да каже точно как се сваля и какво представлява,ако има снимки - най-добре!!!Предварително благодаря!!!...
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD

Колега и аз имам подобно чукане, но ми се струва, че проблема не е в диференциала, а вероятно в тампоните на които лежи мотора. При мен се появи още преди година. Ако бе нещо в скоростите до сега да беше дало фира... :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Колега и аз имам подобно чукане, но ми се струва, че проблема не е в диференциала, а вероятно в тампоните на които лежи мотора. При мен се появи още преди година. Ако бе нещо в скоростите до сега да беше дало фира... :D
      Само, че аз имам луфт на полуоската,където влиза в диференциала.Иначе съм сменил всички тампони,че имах едни вибрации...
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD

Коментар

Working...
      X