Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете.........-главата се оказа спукана -няма оправия!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

andreigg написа:
    Намерих глава с клапаните за 130 лева!!Ще я дам за проверка,мисля ,че цената е супер,искаха ми от 250 до 500 лева??Ако ви трябват части втора употреба мога да ви насоча към точния човек/за София/!!!!!!
    Никола Николов може би?
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

andreigg написа:
      Намерих глава с клапаните за 130 лева!!Ще я дам за проверка,мисля ,че цената е супер,искаха ми от 250 до 500 лева??Ако ви трябват части втора употреба мога да ви насоча към точния човек/за София/!!!!!!
      преди да си смениш главата, си смени майсторакъде е точния човек за части в София ?
      Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
      182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
        andreigg написа:
        преди да си смениш главата, си смени майсторакъде е точния човек за части в София ?
        Майстора съм аз!!

Коментар

andreigg написа:
          martez написа:
          andreigg написа:
          Майстора съм аз!!
          а точния човек за части ти ли си ? :D
          Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
          182A4.000, 1998г.

Коментар

Working...
          X